KARAMAN’A İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN SEVGİ TEZAHÜRATI

KARAMAN’A İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN SEVGİ TEZAHÜRATI Rize Milletvekili Hasan Karal tarafından, Yeni Rize Anadolu İmam Hatip Lisesinin temel atma törenine davet edilen ve bu davetten memnunluk duyarak katılan, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’a, Rize Anadolu İmama Hatip Lisesi öğrencileri sevgi tezahüratında bulundular. Eğitim gördükleri mevcut okullarının yanında yapılan, Yeni Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

KARAMAN’A İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN SEVGİ TEZAHÜRATI

Rize Milletvekili Hasan Karal tarafından, Yeni Rize Anadolu İmam Hatip Lisesinin temel atma törenine davet edilen ve bu davetten memnunluk duyarak katılan, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’a, Rize Anadolu İmama Hatip Lisesi öğrencileri sevgi tezahüratında bulundular. Eğitim gördükleri mevcut okullarının yanında yapılan, Yeni Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi temel atma törenine eşlik eden yüzlerce öğrenci, bir anda Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ı, okullarının bahçesine görünce, Karaman’ı sevgi çemberine alarak, ”Şampiyon Çaykur Rizespor, Şampiyon Hikmet Karaman” tezahüratlarında bulundular. Ç. Rizespor teknik Direktörü Hikmet Karaman, İmam Hatipli öğrencilerin ilgi ve sevgisi karşısında, öğrencilerin sordukları soruları, hatıra fotoğraf çektirme ve imza verme tekliflerini hiç kırmadan tek, tek yerine getirdi. Bir anda tören alanının ilgi odağı olan, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, öğrencilere beraberinde getirdiği, Çaykur Rizespor forması hediye etti ve onların fotoğraf taleplerini kırmayarak, her biriyle ve hep birlikte, bol, bol fotoğraf çektirdiler.

Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, bu sezon süper lig şampiyonu olan, Galatasaray’la bu hafta sonu Cumartesi günü saat 13.00’da Rize’de oynanacak olan Süper Lig maçında mutlaka farklı bir skorla yenmelerini ve okullarına tekrar gelmelerini istediler. Ç. Rizespor Teknik Direktörü Karaman, öğrencilere, “Bu güzide okulunuz iki yıl gibi kısa bir zamanda tamamlanacak. İnşallah Milletvekilimiz Hasan Karal beyle birlikte o zamanda açılışına gelerek, sevincinize ortak olacağım. Diğer bir isteğiniz olan, bu sezonun Şampiyonu olan Galatasaray’ı önce tebrik edeceğiz, sonra da inşallah farklı yenerek Rize’den, İstanbul’a misafirliğimize yakışan bir şekilde göndereceğiz” dedi. Haber ve Fotoğraf: Bayram Ali KavalcıIMG_0819

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş