-İMAMLARDAN YAŞLILARA YARDIM

-İMAMLARDAN YAŞLILARA YARDIM İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Müftülüğünde görevli değişik köy ve mahallelerde görev yapan İmamlar yaşlı ve muhtaç kimselere yardım ve maskelerini evlerinde teslim ediyor. İlçe Müftülüğünün öncülüğünde her İmam kendi köy ve mahallesinde yaşayan ve dışarı çıkamayan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı genç ve çocukların ihtiyaçlarını evlerine getirerek teslim ediyor. Mahalle veya..

Tarih : Okunma : 39 Defa Okundu... Yorum Yap

-İMAMLARDAN YAŞLILARA YARDIM

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Müftülüğünde görevli değişik köy ve mahallelerde görev yapan İmamlar yaşlı ve muhtaç kimselere yardım ve maskelerini evlerinde teslim ediyor.

İlçe Müftülüğünün öncülüğünde her İmam kendi köy ve mahallesinde yaşayan ve dışarı çıkamayan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı genç ve çocukların ihtiyaçlarını evlerine getirerek teslim ediyor. Mahalle veya köyde evlerinde kalan 65 yaş üstü ve 20 yaş altındaki genç ve çocukların ihtiyaçları olduğunda İmamlara yazdırarak ilçe merkezinden aldırdıklarını söyleyen İmamlar ’biz köylerdeki yaşlıların evine uğreyerek ihtiyaçlarını soruyoruz. Emekli maaşı olanların kartını alarak bankadan maaşını çekip eve getirerek bizzat kendilerine teslim ediyoruz. Hayvanına yem veya ot isteyen teyzelerimizde oluyor. Bahçelerden odun kırdığımız zamanlarda oluyor. Onların isteklerini de yerine getiriyoruz. İmam yalnız ezan okumaz namaz kıldırmaz. Köylülerinin dertleriyle de hemhal olan kişileriz’ dediler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş