-İKİZDEREDE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI.

-İKİZDEREDE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI. -POLİS VE ASKERE YAPILAN HAİN SALDIRILARIN KINANDIĞI TEPKİ YÜRÜYÜŞÜNE 2.500 KİŞİ KATILDI. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Son günlerde devam ederek polis ve askerlerimize haince pusular kuran PKK terörü İkizdere ilçesinde de yapılan yürüyüşle kınandı. İlçe merkezinde civar ilçelerden de vatandaşların katılımıyla yaklaşık 2500 kişilik bir yürüyüş yapıldı. Cumhuriyet caddesini boydan boya kapsayan..

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDEREDE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI.

-POLİS VE ASKERE YAPILAN HAİN SALDIRILARIN KINANDIĞI TEPKİ YÜRÜYÜŞÜNE 2.500 KİŞİ KATILDI.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Son günlerde devam ederek polis ve askerlerimize haince pusular kuran PKK terörü İkizdere ilçesinde de yapılan yürüyüşle kınandı.

İlçe merkezinde civar ilçelerden de vatandaşların katılımıyla yaklaşık 2500 kişilik bir yürüyüş yapıldı. Cumhuriyet caddesini boydan boya kapsayan yürüyüşte’Şehitler ölmez vatan bölünmez, Bayrağa uzanan eller kırılsın, Aponun piçleri yıldıramaz bizleri, vatan bütündür parçalanamaz, kahrolsun PKK ‘sloganları atıldı. İlçede bayram havasında geçen ve eline Bayrak alan herkesin katıldığı yürüyüş Kaymakamlık önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla olaysız sona erdi.

İstiklal Marşsı okunmasından sonra terörü kınayan bir konuşma yapan İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu’birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Asker ve Polisimizi hunharca şehit eden bölücülere karşı gerekli mücadele sonuna kadar verilecektir.Vatanı bölmeye insanımızı birbirine karşı kışkırtmaya kimse yanaşmasın cesaret etmesin’ dedi.Daha sonra İkizdere Müftüsü Celal Malkoç şehitlerimizi için dua ederek program sona erdi.IMG_2514   IMG_2530   IMG_2511   IMG_2502   IMG_2556

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş