-İKİZDERE HALK EĞİTİM RAFTİNG VE KANO EĞİTİM KURSU AÇTI.

-İKİZDERE HALK EĞİTİM RAFTİNG VE KANO EĞİTİM KURSU AÇTI. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından gençleri su sporlarına alıştırmak amacıyla kurulan parkurda Rafting ve Kano Slalom kursu açıldı. Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe çıkışındaki Cimil deresi üzerinde hazırlanan parkurda eğitim çalışmalarına başlandı.120 saat süreli Rafting Spor Eğitim Kursuna 14 kişi katılıyor. Akarsu Kano Slalom..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDERE HALK EĞİTİM RAFTİNG VE KANO EĞİTİM KURSU AÇTI.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından gençleri su sporlarına alıştırmak amacıyla kurulan parkurda Rafting ve Kano Slalom kursu açıldı.

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe çıkışındaki Cimil deresi üzerinde hazırlanan parkurda eğitim çalışmalarına başlandı.120 saat süreli Rafting Spor Eğitim Kursuna 14 kişi katılıyor. Akarsu Kano Slalom ve Rafting rehberlik eğitim kursu, Türkiye kano slalom 1. si ve dünya 3.sü Kano ve Rafting şampiyonu antrenör Murat Çifçi’nin nezaretinde devam ederken, uygulama tatbikinden sonra Kültür Merkezinde de ders çalışması yapılıyor.

Her yaşta gençlerin katılabileceği Akarsu Kano Slalom ve Rafting kursu devam ediyor

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş