İKİZDERE DOĞALGAZA KAVUŞACAK

İKİZDERE DOĞALGAZA KAVUŞACAK BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’İKİZDERENİN HAYALİ OLAN DOĞALGAZ ÇALIŞMASI SON AŞAMADA, DAĞITIM İSTASYONU YERİNİ TESBİT ETTİK’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere ilçesinde doğalgaz getirme çalışmaları son aşamaya geldi. MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ önemli bir hayalimiz gerçek olacak, dağıtım istasyonu için yer tespitini tamamladık’’ dedi. Yapılan çalışma hakkında bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hakan..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE DOĞALGAZA KAVUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’İKİZDERENİN HAYALİ OLAN DOĞALGAZ ÇALIŞMASI SON AŞAMADA, DAĞITIM İSTASYONU YERİNİ TESBİT ETTİK’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere ilçesinde doğalgaz getirme çalışmaları son aşamaya geldi. MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ önemli bir hayalimiz gerçek olacak, dağıtım istasyonu için yer tespitini tamamladık’’ dedi.

Yapılan çalışma hakkında bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Büyük bir hayalimizi gerçekleştirmeye az kaldı. İlçemizin gelişimine, büyümesine, İlçe halkımızın refahına en önemlisi sürdürülebilir bir çevre temizliğine katkı yapacak İkizdere Doğalgaz projesinde sona doğru geldik. Bu safhaya gelmemizde bizlere desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Mustafa Salih Bayram, Karadeniz Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Sn. Salih Apaydın, Aksa Rize İşletme Müdürü Burak Adanır, Aksa Rize İşletme şefi M. Akif Metin, İkizdere İl Genel Meclis üyesi Ahmet Aksu İkizdereli Hayırsever iş adamı Harun Tavukçuoğlu beylerle beraber daha önceden tespit ettiğimiz Doğal gaz dağıtım istasyonunun kurulacağı alanları gezdik ve nihai yere karar kıldık ve çalışmalara başladık teknik ve bürokratik işlemlerden sonra inşaat faaliyetlerine de başlanacağının teyidini yetkililerden aldık.

İlçemize, ilçe halkımıza ve bölgemize hayırlı olsun inşallah. Hayal kuruyor, fizibilite çıkarıyor, projelendirip hayata geçiriyoruz ve sahada takip ediyoruz aynen yola çıkarken söz verdiğimiz gibi. Rabbim bizi bize güvenenlere mahcup etmesin inşallah’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş