İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI NURDAĞI’NDA İDAK ÇALIŞANLARININ YANINDA

BELEDİYE BAŞKANINDAN KURTARICILARA ZİYARET İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI NURDAĞI’NDA İDAK ÇALIŞANLARININ YANINDA İSMET KÖSOĞLU NURDAĞI-6 Şubat günü meydana gelen deprem sonrası İkizdere’den bölgeye hareket eden dört kişilik İDAK arama kurtarma ekibi çalışmalarına ara vermeden yılmadan devam ediyor. Gaziantep’in 789 km2 lik Nurdağı ilçesinde görevlendirilen 4 kişilik İkizdere Arama Kurtarma (İDAK) ekibi arama kurtarma çalışmalarında önemli katkılarda..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

BELEDİYE BAŞKANINDAN KURTARICILARA ZİYARET

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI NURDAĞI’NDA İDAK ÇALIŞANLARININ YANINDA

İSMET KÖSOĞLU

NURDAĞI-6 Şubat günü meydana gelen deprem sonrası İkizdere’den bölgeye hareket eden dört kişilik İDAK arama kurtarma ekibi çalışmalarına ara vermeden yılmadan devam ediyor.

Gaziantep’in 789 km2 lik Nurdağı ilçesinde görevlendirilen 4 kişilik İkizdere Arama Kurtarma (İDAK) ekibi arama kurtarma çalışmalarında önemli katkılarda bulundu. Aşırı soğuk ve birçok olumsuz şatlara rağmen arama çalışmalarını başarıyla devam ettiren İDAK ekibini İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ziyaret etti. Başkan Hakan Karagöz’ ’Acısı hiç unutulmayacak çok büyük bir deprem faciası yaşadık. Binlerce can kaybımız var. Milletçe büyük üzüntü içindeyiz. Deprem olduğu andan itibaren Rize Valiliğimizin organizatörlüğünde çok acil olarak ekibimizi hazırlayarak deprem yerine gönderdik. Rize Valiliği AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonu altında ve İkizdere Kaymakamlığımız görevlendirmesi ile deprem bölgesindeki arama kurtarma faaliyetlerine katılan arama kurtarma ekibimiz İDAK gerçekten başarıyla görev yaptı. Birçok olumsuzluklarla mücadele ettiler. Biryandan soğuk hava bir yandan yeme içme konusunda yoklukla mücadele ve konaklama sıkıntısını başarıyla atlatan be çalışmaya devam eden kardeşlerimi kutluyorum. Kısa süreli bir destek olmak için aralarında bulunmak istedim’’ dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş