İDAM UNUTULDU

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle İDAM UNUTULDU Sn. Cumhurbaşkanı geçen seçim öncesi İdamı imzalayacağını söylemişti. Sn. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel başkanı Erdoğan, bu sözünüzü unutmayınız. Sokakta eline tabanca, tüfek alan adam öldürüyor. Cezası ise kısasa kısas olmadığı için kısa sürede yat çık. Olan ölene veya sakat kalana oluyor. Silaha sarılan biliyor ki kaç kişi öldürsem nasıl..

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

İDAM UNUTULDU

Sn. Cumhurbaşkanı geçen seçim öncesi İdamı imzalayacağını söylemişti.

Sn. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel başkanı Erdoğan, bu sözünüzü unutmayınız.

Sokakta eline tabanca, tüfek alan adam öldürüyor. Cezası ise kısasa kısas olmadığı için kısa sürede yat çık. Olan ölene veya sakat kalana oluyor.

Silaha sarılan biliyor ki kaç kişi öldürsem nasıl olsa sonucunda ölüm yok, üç beş on yıl sonra nasıl olsa dışarı çıkacağını biliyor.

Daha dün bir Doktor adayı kadına sokakta tüfekle saldırı gördük.

Cumhurbaşkanım yeter artık emredin Vekillerinize, İdamı meclisten size yollasınlar. Tabii ki sizler talimat verirseniz.

———

TC Elçisine yakışmadı

Yurtdışında görev yapan ve Cumhurbaşkanı tarafından atanan Büyükelçiler Devletin ve dolaysıyla Cumhurbaşkanının temsilcisidir.

Bilgi, görgü ve temsil kabiliyeti liyakat gerektirir. Herkesin devlet adamı olamayacağı gibi her atanandan da iyi devlet adamı olamaz. Kaliteli adamları tenzih ederim.

Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla bazı bahanelerle kutlama törenleri iptal edildi.

Dış temsilciklerimizden Katar Büyükelçiliğinde böyle bir karar alarak Cumhuriyet törenlerini iptal etti, fakat ailecek AKP li olan Büyükelçi düğün törenine katılmada bir beis görmedi.

Türkiye’nin Katar Büyükelçisi Mehmet Mustafa Göksu, kutlamaların ertelenmesi kararından bir gün önce Katar’da Halit bin Muhammet es Subeye’nin düğününe katıldı. Büyükelçiliğin hesabından da düğüne ait fotoğraflar paylaşıldı.

Kardeşi İstanbul’da bir ilçe Belediye Başkanı, bir kardeşi eski AKP Milletvekili olan zatın düğünde el pençe duruşuyla fotoğrafçılara poz vermesi TC. Devletin temsil eden Büyükelçiye yakışmadı.

TC Devleti Katar kadar küçük bir devlet değildir.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş