OSMAN YAZICI’NIN GÖRDÜĞÜ RİZE

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle OSMAN YAZICI’NIN GÖRDÜĞÜ RİZE Ankara’dan yazan usta Gazeteci hemşerim ve çok eski dostum Osman Yazıcı siyaseti çok iyi koklayan bir arkadaşım. Bizler benzer konuları Rize’den yazarız. Çoğunlukla eleştirdiğimizde zaten bizden değilsin onun için yazıyorsun derler. Yazılanlara tahammül edemeyen çok kimseden sitemler duymuşum. Osman Yazıcı üstadımla yıllar öncesinden Karadeniz Gazetesinden gelen muhabirliğimiz..

Tarih : Okunma : 41 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

OSMAN YAZICI’NIN GÖRDÜĞÜ RİZE

Ankara’dan yazan usta Gazeteci hemşerim ve çok eski dostum Osman Yazıcı siyaseti çok iyi koklayan bir arkadaşım.

Bizler benzer konuları Rize’den yazarız. Çoğunlukla eleştirdiğimizde zaten bizden değilsin onun için yazıyorsun derler.

Yazılanlara tahammül edemeyen çok kimseden sitemler duymuşum.

Osman Yazıcı üstadımla yıllar öncesinden Karadeniz Gazetesinden gelen muhabirliğimiz sonrasında Yazı İşleri Müdürümdü. Yazılarıyla taşı gediğine koyar, dobradır sözünü esirgemez.

Son yazısında Rize’yi ele almış ve bizim yazdıklarımızı tasdik edercesine tam isabet nişan almış.

Rize’nin konuları Cumhurbaşkanına iletilmiyor diyerek her yazımda bende ısrarla yazarım.

Konular Cumhurbaşkanına iletilseydi İKİZDERE-OVİT Tüneli arasındaki 20 km lik yol 2018 den bu yana yapılırdı. 11 yıl önce yapımına başlanıldı denilen Kendirli-Derepazarı yolu tamamlanırdı.

Trabzon yollarında bulunan ödenekler Rize’deki yollara da bulunurdu konu Cumhurbaşkanına iletilseydi.

Cumhurbaşkanına konular iletilseydi bunca metal yorgunluğu yaşayan bürokratlar Rize’de görev alamazdı.

Bizdendir, değildir diyerek etiketinde AKP’lidir diye yazılanlar, liyakat aranmadan itaat edenler tercih ediliyorsa bunlardan Cumhurbaşkanının haberi olduğuna inanmak istemiyoruz.

Görev yapan bürokrat siyasetçiye yani İktidara şirin görünmek için kılık kıyafette bukalemun gibi deri değiştiriyorsa sağlıklı vazife yapamadığı zaman başarısızlığını teşkilata yüklemek gayet normal.

Osman Yazıcı dostum ve kariyerini detaylıca yazdığı yazısında Rize hakkında bizlere tercüman olan konular var. Rektörün söylediği ‘’hasta ve vatandaş personel ve kapıdaki sekreteri aşamıyor, temizlikçilere iş yaptıramıyoruz, çünkü bunların arkasında hep siyasetçi var’’ sözü son derece doğru

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş