Milletvekillerine 3 araç için TBMM araç kartı veriliyor.

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle AKP Lİ VEKİLİN TBMM KARTI Milletvekillerine 3 araç için TBMM araç kartı veriliyor. Bu kartı taşıyan araçlar dokunulmazlık zırhını giyiyor aynen Vekil gibi. Bu araçlar istediği yerde park eder ceza yiyemez. İstediği hızla gidebilir ceza yazan polisler hemen cezalandırılır. Bunu niye hatırladık. Yakın zamanda aşırı hızla giden AKP li bir kadın..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

AKP Lİ VEKİLİN TBMM KARTI

Milletvekillerine 3 araç için TBMM araç kartı veriliyor.

Bu kartı taşıyan araçlar dokunulmazlık zırhını giyiyor aynen Vekil gibi. Bu araçlar istediği yerde park eder ceza yiyemez. İstediği hızla gidebilir ceza yazan polisler hemen cezalandırılır.

Bunu niye hatırladık.

Yakın zamanda aşırı hızla giden AKP li bir kadın Milletvekilinin aracını durduran Polislerin neler yaşadığını görmüştük.

AKP li bir diğer vekilin aracı bu kez basına malzeme oldu.

Asker kökenli bu genç vekil partiden partiye atlayarak AKP limanına sığınan AKP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi. TBMM Araç Kart’ının İstanbul’da 45 milyon liralık lüks araçta görülmesi sosyal medyada tartışmalara sebep oldu.

Araç sahibi arkadaşının ismini açıklamayan Vekilin sığındığı bahane’’ annesini hastaneye götürülmesi için bu araçta TBMM kartı kullanıldığı ‘’yakışık olmamıştır.

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, “Ben kendi çocuklarıma bile TBMM kartı vermedim, verdirtmedim. Meclis’in saygınlığını korumak gerekiyor” umarım Meclis Başkanı Vekiller tarafından örnek alınır.

———

Ovit ve Kendirli yolu

Bu ne vurdumduymazlıktır.

Ne yaparsa AKP yapar dedikleri icraat bu olsa gerek.

Cumhurbaşkanının 2018 seçim, öncesi trafiğe açtığı Ovit Tüneline giden yol ve daha önce AKP döneminde başlayan Kendirli –Derepazarı yolu kördüğüm oldu.

Seçim dönemleri bir iki iş makinesiyle üstelikte atanmış Bakan desteğiyle başlatılan Derepazarı-Kendirli yolu ne zaman başlayacak AKP il Başkanı, Milletvekili ve Yönetimi ile atanmış Bakan sizlere soruyorum.

Yolun niye yapılmadığı konusunda muhalefetten 2 Rizeli Vekil Mecliste soru önergesi verdi atanmış Bakanlar cevap verme tenezzülünde bulunmadı.

Aynı şekilde İkizdere’den Ovit Tünelinde çıkan 20 km lik alanda Cumhurbaşkanı tüneli açtıktan sonra hiçbir çalışma başlamadı. Başladı diyenlere buyurun yaptığınız çalışmayı gösterin diyorum.

Atanmış Bakanlar Trabzon’da Türkiye’nin en pahalı şehir içi geçişi için yol, viyadük, tünel velhasıl istimlak çalışmaları yapıyor. Orada para bulan zihniyet Cumhurbaşkanının hizmete açtığı yolda niye para göndermiyor. İhmal değilse kasıtlı bir harekettir.

Ey Rize Milletvekilleri başta AKP den bu milletin seçtikleri, sizler Cumhurbaşkanına bu yolları gerektiği gibi iletmiyorsunuz. Atanmış Bakana söylüyorsanız da o sizleri savsaklıyor çünkü her yerde olduğu gibi bir tek Cumhurbaşkanına sorumluyuz diyorlar ve sizleri takmıyorlar.

2024 yerel seçiminde ne olur seçmeni yine cepte görmeyin.

Yıllardır yapılmayan Ovit Yolu ile Derepazarı-Kendirli bağlantısı karşılığı AKP oy almayı hak etmiyor vesselam.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş