FAİK BAKOĞLU 43 YIL ÖNCE RÖPORTAJ YAPARKEN

FAİK BAKOĞLU 43 YIL ÖNCE RÖPORTAJ YAPARKEN FAİK BAKOĞLU-ÖZEL HABERİ Yıllardır Rize deki yazılı ve görsel basında büyük özveriyle görev yapan Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu bundan tam 43 yıl önce Rizesporlu futbolculara röportaj yaparken objektiflere yansıyan iki ayrı ve ilginç karelerini bugün sütunlarımıza sizler için taşıdık. Tarih 16 Haziran 1975,yer şimdi olmayan Rize..

Tarih : Okunma : 94 Defa Okundu... Yorum Yap

FAİK BAKOĞLU 43 YIL ÖNCE RÖPORTAJ YAPARKEN

FAİK BAKOĞLU-ÖZEL HABERİ

Yıllardır Rize deki yazılı ve görsel basında büyük özveriyle görev yapan Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu bundan tam 43 yıl önce Rizesporlu futbolculara röportaj yaparken objektiflere yansıyan iki ayrı ve ilginç karelerini bugün sütunlarımıza sizler için taşıdık.

Tarih 16 Haziran 1975,yer şimdi olmayan Rize Şehir Stadı. Faik Bakoğlu o dönem 2.ligde liderlik mücadelesi veren Rizesporlu iki futbolcu ile röportaj yapıyor. Bu iki futbolcu Fenerbahçe’den Rizespor’a gelen daha sonra Bursasporlu olan Fuat, aslen Derepazarlı olan Fuat geri dörtlüde görev yapıyordu.

Diğeri de yine İstanbul’dan transfer edilen Kaleci Ramazan’dan başkası değildi. Futbolcuların uzun saçları ve İspanyol paçaları dikkat çekiyor.

2.Faik Bakoğlu o dönem Rizespor’da solbek oynayan Metin Kaptan ile yine eski statta röportaj yaparken görülüyor. Bu resimdeki tarih de 8.10.1975

Deli Metin lakaplı Metin Kaptan Vefa’dan Rizespor’a gelmişti. Eski İstanbulsporlu Zorbay’ın kardeşi de olan Metin Kaptan aslen Derepazarı ilçesindendir. Gazeteci Faik Bakoğlu ve Futbolcu Metin’in İspanyol paça pantolonları ve bıyıkları da dikkat çekiyor. Esasen dikkat çeken görüntü ise bu iki ikilinin arkasında yer alan isimler geliyor. Peki, bu iki kişi kim derseniz acaba. Dönemin hızlı Muhabir ve Gazetecileri Merhum Metin İslamoğlu ve halen İstanbul da Turizm işiyle meşgul olan Selahattin Bakır’dan başkası değiller.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş