ÇAYKUR’UN ÇEVRE DÜZENLEMESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

ÇAYKUR’UN ÇEVRE DÜZENLEMESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü yönetim binasının çevresi başta olmak üzere, Çaykur lojmanları, Çaykur Ziraat Atatürk Kültür ve Araştırma Çay Bahçesinin de aralarında bulunduğu çevrenin, çok çeşitli süs bitkisi ve onlarca çeşit renge renk çiçeklerle yapılan çevre düzenlemesi, bitkilerin ve çiçeklerin düzenli bakımı, Rize’de yaşayan ve Rize’ye gelen yeri, yabancı..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR’UN ÇEVRE DÜZENLEMESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü yönetim binasının çevresi başta olmak üzere, Çaykur lojmanları, Çaykur Ziraat Atatürk Kültür ve Araştırma Çay Bahçesinin de aralarında bulunduğu çevrenin, çok çeşitli süs bitkisi ve onlarca çeşit renge renk çiçeklerle yapılan çevre düzenlemesi, bitkilerin ve çiçeklerin düzenli bakımı, Rize’de yaşayan ve Rize’ye gelen yeri, yabancı turistlerin bir hayli beğenisini topluyor.

Çaykur Genel Müdürlüğü, İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çevre düzenlemesinde iki yıldır, Genel Müdürlük binası ve Çaykur lojmanlarının Rize’nin caddelerine bakan çevresine, Çaykur Ziraat çay bahçesinde onlarca, çam, limoni selvi, alev çalısı, top alevi, begonya, kadife ateşi, zakkum, ortanca, buz çiçeği, acem çiçeği gibi, değişik mevsimlik Rize iklimine uygun bitki ve çiçekler dikilmektedir. Rize’de yaşayan ve Rize’ye turist olarak gelen misafirlerin bir hayli beğenisi toplayan ve bu görsel canlı güzelliğin fotoğraflaştırılmasına vesile olan bu bitki ve çiçeklerin, Çaykur’a ait tüm fabrikalarda da yeni yapılan çevre düzenlemesi ile birlikte hayata geçirilecek.

İstanbul’dan ilk kez Rize’ye ailesi ile birlikte gezmeye gelen İsmail Hakkı Aras; ”Rize’nin doğası bir harika. Kıyas yapılamaz. Çaykur Genel Müdürlüğünün yanında bulunan çay reyonundan hediyelik çay satın alırken, çaykur genel müdürlüğü binasının etrafını çevreleyen bitki ve çiçek çeşitlerinin türleri, bunların bakımı ve çevre temizliğinden bir hayli etkilendik. Bol, bol fotoğraf çektirdik. Ziraat çay bahçesinde çıktık. Burada içtiğimiz çaylar bir harika. Burası adeta küçük bir botanik bahçesi ve çok bakımlı. Her yıl ülkemizin gezemediğimizi farklı şehirlerine ailece seyahat ediyoruz. Çaykur’un Ziraat çay bahçesi denilen yerde tuvalete gittik. Ben Türkiye’nin gezdiğim 50 den fazla şehrinin hiçbir yerinde bu kadar bakımlı, kaliteli bay ve bayan tuvaletlerine şahit olmadım. Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu beyin, Çevre eski bakanı olduğunu söylediler. Demek adamcağızı boşuna Çevre bakanı yapmamışlar. Vallahi Çaykur Genel Müdürü ve Çevre eski bakanı olan, İmdat Sütlüoğlu’nu şehrine ve kurumuna kazandırmış olduğu bu güzelliklerden dolayı ailece tebrik ediyoruz. Rize’den çok olumlu intibalarla ayrılıyoruz. Fakat en memnun olduğumuz şeyler nelerdir derseniz? Birincisi olarak Çaykur’un çevre düzenlemesi, çayları, renge, renk, bitki ve çiçekleri ve personelinin vermiş olduğu saygılı ve kaliteli hizmetler derim.” diye konuştu. Haber ve Fotoğraflar: Bayram Ali KavalcıIMG_281220150805_121815

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş