ÇAYKURSPOR GÜREŞ GÜRCİSTAN’DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

ÇAYKURSPOR GÜREŞ GÜRCİSTAN’DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ . Acaristan Güreş Federasyonu tarafından, Dünya Grekoromen Kupası sahibi Davit Bedınadze adına Gürcistan’ın, Batum Şehrinde düzenlenen Grekoromen Güreş Yıldız ve Gençler Kategorisi Cumhuriyet Turnuvasına 5 ülkeden 250 güreşçi ve Türkiye’den Rize Çaykurspor’dan 4 ve Gaziantep Şahibey Güreş takımından 10 sporcu ile yarışmalara katıldılar. İki gün boyunca Gürcistan’ın Batum..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKURSPOR GÜREŞ GÜRCİSTAN’DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

.

Acaristan Güreş Federasyonu tarafından, Dünya Grekoromen Kupası sahibi Davit Bedınadze adına Gürcistan’ın, Batum Şehrinde düzenlenen Grekoromen Güreş Yıldız ve Gençler Kategorisi Cumhuriyet Turnuvasına 5 ülkeden 250 güreşçi ve Türkiye’den Rize Çaykurspor’dan 4 ve Gaziantep Şahibey Güreş takımından 10 sporcu ile yarışmalara katıldılar. İki gün boyunca Gürcistan’ın Batum şehri Ostrovski kapalı güreş salonunda gerçekleşen müsabakalara, Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan ile Türkiye’yi temsilen Çaykurspor Güreş Takımı ve Gaziantep Şahinbey güreş takımlarının çok sayıda yıldız ve genç güreşçileri katıldılar. Yarışmalar sonucunda 63 kiloda Çaykurspor kulübümün güreşçisi Muhammed Mustafa Araboğlu kilosunda altın madalya alarak turnuvanın şampiyonu oldu. Çaykurspor’lu 58 kiloda Yavuz Albaş ve 85 kiloda Serkan Yanık’da kilolarında en iyi dereceleri elde ederek gümüş madalya kazanan Çaykursporlu güreşçiler olarak büyük bir sevinçle Rize’ye döndüler. Yine Türkiye’den Gaziantep ilinde müsabakalara katılan Gaziantep Şahinbey güreş kulübü ait üç sporcudan birisi gümüş, iki güreşçide bronza madalya elde ederek Türkiye’ye döndüler. Davit Bedınadze Cumhuriyet Turnuvasının sonunda Gürcistan birinci, Türkiye ikinci, Ermenistan üçüncü ve Azerbaycan dördüncü olarak ülkelerine döndüler.

Bir altın ve iki gümüş madalya ile Rize’ye dönen, Çaykursporlu Yıldız Güreşçilerin, Yönetici, Antrenör ve sporcularını telefonla arayarak aileleri de başta olmak üzere tebrik ederek başarıların artarak devam etmesini diledi. Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu; Bu gibi başarılı sporcularımızın her yıl sayısının artarak devam etmesi ata güreşimiz ve Rize’mizde güreşin geleceği adına çok önem arz etmektedir. Artık dünya ve olimpiyat şampiyonluğuna gidecek olan yolun çeşitli turnuva ve uluslararası organizasyon müsabakalarında önemli dereceler elde eden sporcularımıza her türlü maddi ve manevi destekleri vererek, dünyaca ülkemiz ve ilimiz adına başarılarının artarak devam etmesinin yolunu açtıkları dile getirdi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş