Çaykur Futbol Turnuvasında Pazarspor’u 8-2 Mağlup Eden Sporting Şampiyon Oldu

Çaykur Futbol Turnuvasında Pazarspor’u 8-2 Mağlup Eden Sporting Şampiyon Oldu Çaykur Çalışanları tarafından ilk kez organize edilen ,Çaykur,çaytaş,Zivella,Enerji Bir Sen , Öz Gıda İş Sendikası ve Desen Reklamcılığın sponsorluğunda düzenlenen Halı saha futbol turnuvasının final maçında Sporting Tarım Pazarspor’u 8-2 mağlup ederek Kupanın sahibi oldu. 6 grupta 24 takımın mücadele ettiği maçlar 19 Nisan günü..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

Çaykur Futbol Turnuvasında Pazarspor’u 8-2 Mağlup Eden Sporting Şampiyon Oldu

Çaykur Çalışanları tarafından ilk kez organize edilen ,Çaykur,çaytaş,Zivella,Enerji Bir Sen , Öz Gıda İş Sendikası ve Desen Reklamcılığın sponsorluğunda düzenlenen Halı saha futbol turnuvasının final maçında Sporting Tarım Pazarspor’u 8-2 mağlup ederek Kupanın sahibi oldu.

6 grupta 24 takımın mücadele ettiği maçlar 19 Nisan günü Yeşilçay- Rizevizyon arasında oynanan maçla başlamıştı.6 grupta 36 maçın oynandığı grup maçlarında A Grubunda Pazarspor, B grubunda Anatamir Teknikspor,C grubunda Sporting Tarım,D grubunda Organik Pazar ,E grubunda Kemalpaşa Spor,F grubunda Real Anadolu gruparın’da 1. olarak çeyrek finale çıkarken,en iyi 2. olarak ta,A grubundan Yeşilçay spor ve D grubunda Karadeniz spor çeyrek finale çıkan takımlar olmuştu.

Çeyrek final maçlarında Pazarspor Karadenizspor’u 6-1 ,Kemalpaşa Anatamiri 3-2,Organik Pazar Yeşilçayspor’u 4-1 ve Spoeting tarım’da Real Anadolu’yu penaltı atışları sonucu 4-2 mağlup ederek son dört takım belli olmuştu.

Yarı final maçlarında ise; Pazarspor – Organik Pazarı 2-1 , Sporting Tarım’da Kemalpaşayı 7-1 mağlup ederek Finale çıkmışlardı.

Rize Star halı saha’da Hakem Collina’nın yönettiği final maçında Maça fırtına gibi başlayan Sporting tarım ilk çeyrekte bulduğu peş peşe 3 güzel golle skoru 3-0 yaparak biraz rehavete kapılınca ,toparlanan Pazarspor , attığı 2 golle maça ortak olsa da,Sporting Tarım yine eski kimliğine bürünerek , özellikle 2. Devre Turnuvanın gol kralı olan şaban’ın hattrick yaptığı maçta güçlü rakibini farklı mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

SPORTİN TARIM 8 PAZARSPOR 2

Maça İlgi oldukça fazlaydı. Çaykur genel Müdürlüğü İdari İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu,Enerji Bir Sen Basın ve iletişim Genel başkan Yardımcısı Zeki Karaoğlu,Çaykur Pazar fabrika Müdürü Fahrettin Köroğlu, , Çaykur Merkez ve Taşradaki fabrikalarından çok sayıda personelin haricinde spor severler maça ilgi gösterdi.

Kupa töreni yapılmadan önce , plaket töreni düzenlendi.Turnuvada 12 golle gol kralı olan Sporting Tarımdan Şaban Kap’a Plaketini Çaykur İdari İşler Personeli , Komite Üyesi Onur Avcı verirken, En centilmen Oyuncu Ödülünü Çaykur Camidağın’dan Kadem Büyük’e Çaykur Pazar Fabrika Müdürü Fahrettin Köroğlu,En güzel golü atan Kalkandere’den Ozan Oğuz’a Enerji Bir Sen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baş , En iyi hakem ödülünü Coolina’ya komite üyesi Eyup Sarıkaya , ve en iyi basın ödülüne layık görülen Osman Köseoğlu’na(Rizevizyon) Enerji Bir Sen Basın ve iletişim Genel Başkan Yardımcısı Zeki Karaoğlu verirken,en centilmen takım ‘da Kendirlispor oldu

Ayrıca turnuvanın kurulması ve turnuva boyunca göstermiş olduğu katkılarından dolayı Başkan Erdinç Hatinoğlu’na ,Başkan Zeki Karaoğlu tarafından onur ödülü takdim edildi.IMG_6370IMG_6495

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş