BİR AVUÇ HEMŞİN – BİR AVUÇ HAÇAPİT VE BİR DÜNYA MEMLEKET

Bugün Hemşinliler Eğitim ve Kültür Derneği’nde güzel bir etkinliğe katıldım. Şair Yazar değerli Ağabeyim İbrahim Karaca’nın Bir Avuç Hemşin, Bir Avuç Haçapit ve Ters Akıntılar isimli kitaplarının imza gününe ve söyleşisine katıldım. Karaca kitabın ortaya çıkış hikayesini hazırlanışını ve içeriğini anlatırken adeta bir dünya Hemşin ve Haçapit yaşadım. Ayrıca İbrahim Ağabeyin bölgemizin ünlü şairi Servet..

Tarih : Okunma : 160 Defa Okundu... Yorum Yap


Bugün Hemşinliler Eğitim ve Kültür Derneği’nde güzel bir etkinliğe katıldım. Şair Yazar değerli Ağabeyim İbrahim Karaca’nın Bir Avuç Hemşin, Bir Avuç Haçapit ve Ters Akıntılar isimli kitaplarının imza gününe ve söyleşisine katıldım. Karaca kitabın ortaya çıkış hikayesini hazırlanışını ve içeriğini anlatırken adeta bir dünya Hemşin ve Haçapit yaşadım. Ayrıca İbrahim Ağabeyin bölgemizin ünlü şairi Servet Çomoğlu’nu, hatıralarını anlatması tam bir vefa örneğiydi.

Ayrıca etkinlikte Ha Bu Nasul Dev-Genç’tur Uşağum? İsimli kitabın yazarı Mustafa Korkmaz abiyle karşılaşmak kitaplarını imzalatmak ve sohbet etmek benim için sevindiriciydi. Etkinliğe ev sahipliği yapan Hemşinliler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Hızır Cambaz bölgede en güzel türküleri yıllarca derlemiş ve kendi sözlerini de ekleyerek Yessir ismiyle Cinan Müzik etiketi altında güzel bir albüm oluşturmuş..

Sadece bu kadar ile kalsa Hopa’nın yaşayan Ası Çocuğu Cemil Aksu’da etkinlikteydi. Hasret giderdi. Tabi ki Haçapitli Renkli siyaset Adamı Alper Taş ile epey zaman üzerine sohbet etme şansı oldu. Tek kelimeyle güzel bir gündü.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş