BAŞBAKAN, GÜZEL BİR ÖRNEK TEŞKİL EDELİM…

GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI… Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AKPARTİ Genel Merkezde yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Başkan Kasap ; 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında;  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında İl Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları,..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AKPARTİ Genel Merkezde yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Başkan Kasap ; 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında;  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında İl Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları, Belediye Meclis Başkan Vekilleri ve İl Genel Meclis Başkanlarının katılımıyla AK Parti Genel Merkez de yapılan “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

BAŞBAKAN, GÜZEL BİR ÖRNEK TEŞKİL EDELİM…

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen ’Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, seçim kampanyasının neredeyse yarısında olduklarını belirterek, 81 vilayette miting yapmayı düşündüklerini ifade etti. 40 vilayetin tamamlanmasının ardından İstanbul mitinginin yapıldığını söyleyen Davutoğlu, şu ana kadar gittikleri her ilde büyük bir katılımla tarihi nitelikte toplantılara şahitlik ettiklerini ifade etti. İkinci aşamaya geçerken önümüzde 20 günden az bir süre kaldığı için topluca istişare yapmanın faydalı olacağı kanaatinde olduklarına dikkati çeken Davutoğlu, “Özellikle son günlerde muhalefet partilerinin yoğun bir şekilde tahrihkar bir tutum içine girdiğini görüyoruz. Birçok yerde il binalarımıza, milletvekili adaylarımıza yapılan saldırılar söz konusu oldu. Ağrı’da, Van’da, Siirt’te doğrudan milletvekili adaylarımızın otobüsleri ve kendileri hedef edinildi. Biz, Erzurum’da ilk mitingimizi yaptığımızda, o zaman daha hiçbir muhalefet partisi mitinge başlamamıştı. Ben oradan bir çağrıda bulunmuştum. Gelin bu seçim, kampanya dönemini barış ve demokrasi şölenine dönüştürelim. Her yerde bütün değerler birbirlerine saygılı olsunlar, hakarete varan ifadeler kullanmasınlar. Güzel bir örnek teşkil edelim. Bütün AK Parti teşkilatlarına talimat mahiyetinde bir mesaj da iletmiştim, kim ne yaparsa yapsın AK Parti her zaman meşru zeminde olacak, AK Parti her zaman siyasette ahlak dilinin sözcüsü ve öncüsü olacak ama maalesef son iki hafta içinde yaşadıklarımız, ne zaman AK Parti adayları, binaları saldırıya uğrasa diğer partilerden tek bir destek mesajı gelmedi. Tek bir parti lideri dahi çıkıp bu saldırıları kınamadı. Ne zaman herhangi bir partiye dönük küçük bir saldırı veya ifade olmuşsa anında hem ben hem ilgili arkadaşlarımız bunu kınadık. Mitinglerde karşılıklı saygının egemen olması için genel başkanlar yuhalandığı zaman buna izin vermeyeceğimi söyledim. Buna mukabil maalesef, muhalefet liderleri, her mitingde hakareti aşacak tutumlarla, tahrihkar tutumlarla Sayın Cumhurbaşkanımıza, bana, bütün teşkilata hakaretlerle kampanya dönemini yürütmeye çalıştılar” şeklinde konuştu.IMG_20150520_163742IMG_1542

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş