Bahçeli’den Sözlü Sinyali ”Zamanı geldiğinde ülkeyi yönetecek”

Antalya (CUHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya’nın Manavgat ilçesinde il başkanları ve belediye başkanları toplantısına katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında, MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından süreci değerlendirmek amacıyla Antalya’nın Manavgat ilçesinde, 81 il başkanı ve 235 belediye başkanı ile otelde kampta..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

Antalya (CUHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya’nın Manavgat ilçesinde il başkanları ve belediye başkanları toplantısına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında, MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından süreci değerlendirmek amacıyla Antalya’nın Manavgat ilçesinde, 81 il başkanı ve 235 belediye başkanı ile otelde kampta bir araya geldi.

SÖZLÜ’YÜ SAHNEYE ÇAĞIRDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasının ardından, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü’yü sahneye çağırdı. Bahçeli, “Belediye başkanlıklarında büyük hizmetleri bulunan bu dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendileri Milliyetçi Hareket Partisi’nin gönül belediye başkanlarıdır. HDP, CHP, İP bugün için önünü kesmiş olabilir, ama hepsi yerle bir olduklarından bunlar Türkiye’yi yöneteceklerdir” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş