AK PARTİ DE 5’Cİ OLAĞAN KONGRE HEYECANI BAŞLIYOR..

AK PARTİ DE 5’Cİ OLAĞAN KONGRE HEYECANI BAŞLIYOR.. AK Parti Rize kongre takvimine göre 1 Kasım-31 Aralık 2014 Tarihleri arasında İlçe kongreleri ve 22 Kasım 2014-22Şubat 2015 tarihleri arasında da İl Kongreleri gerçekleştirilecektir. AK Parti Rize İl başkanlığı tarafından organize edilen olağan kongre programı çerçevesinde Rize Öğretmen evinde; İl teşkilatı, ilçe belediye başkanları, gençlik kolları,..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

AK PARTİ DE 5’Cİ OLAĞAN KONGRE HEYECANI BAŞLIYOR..

AK Parti Rize kongre takvimine göre 1 Kasım-31 Aralık 2014 Tarihleri arasında İlçe kongreleri ve 22 Kasım 2014-22Şubat 2015 tarihleri arasında da İl Kongreleri gerçekleştirilecektir.

AK Parti Rize İl başkanlığı tarafından organize edilen olağan kongre programı çerçevesinde Rize Öğretmen evinde; İl teşkilatı, ilçe belediye başkanları, gençlik kolları, kadın kollarının katılımıyla bir basın açıklaması yapıldı.

Açıklamada: AK Parti ülkemizin siyasi tarihine ‘Yükseliş Dönemi’ olarak kaydedilecek bir süreçte gayretli ve inançlı çalışmalarla birçok ‘’Yapılamaz’’ denilen icraatı gerçekleştirdiği, Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemize ve insanımıza yakışır hamleler ortaya koyduğunu, ekonomimizin büyüdüğü ve Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarlı ve güvenli bir ülke haline geldiği ifade edildi.

AK PARTİDE KONGRENİN AMAÇLARI:

Kongrelerimiz; Türkiye’mizin büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır.

Kongrelerimiz; çözüm süreci irademizin kaynağıdır.

Kongrelerimiz; Yeni Türkiye’nin vazgeçilmez ihtiyacı olan Yeni Anayasanın Aziz Milletimizle buluşturulma iradesinin kaynağıdır.

Kongrelerimiz; büyük medeniyetimizin tüm değerleriyle milletimizle buluşma ve geleceğe taşınma iradesinin kaynağıdır. Denildi..

NASIL BİR TÜRKİYE HEDEFLENİYOR? Türkiye; bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir.

AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir.. Denildi.

Gerçekleştirilecek olan 5. Olağan takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başlamıştır. 22

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş