-İKİZDEREDE MHP RÜZGÂRI

-İKİZDEREDE MHP RÜZGÂRI -RİZE İL GENEL MECLİSİ MHP ADAYI GAZETECİ-İSMET KÖSOĞLU’İLÇEMİN BİRÇOK HİZMETE İHTİYACI VAR. İKTİDAR NİMETLERİNDEN FAYDALANAMADI’ ÖMER YILMAZ İKİZDERE-31 Mart günü yapılacak yerel seçime iddialı hazırlanan MHP adayları İkizdere’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yerel seçimde İkizdere ilçesinin MHP den İl Genel Meclis adayı olan Gazeteci İsmet Kösoğlu bu ilçede birçok hizmet görmezden gelinmiştir diyerek..

Tarih : Okunma : 70 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDEREDE MHP RÜZGÂRI

-RİZE İL GENEL MECLİSİ MHP ADAYI GAZETECİ-İSMET KÖSOĞLU’İLÇEMİN BİRÇOK HİZMETE İHTİYACI VAR. İKTİDAR NİMETLERİNDEN FAYDALANAMADI’

ÖMER YILMAZ

İKİZDERE-31 Mart günü yapılacak yerel seçime iddialı hazırlanan MHP adayları İkizdere’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yerel seçimde İkizdere ilçesinin MHP den İl Genel Meclis adayı olan Gazeteci İsmet Kösoğlu bu ilçede birçok hizmet görmezden gelinmiştir diyerek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekip olarak ilçede gidilmedik köy, mahalle ve ev bırakmak istemediklerini söyleyen Kösoğlu’biz ilçede hizmete talip olduk.3 dönemdir iktidarda olanların yapmadıklarını yapmak için yola çıktık. Ekip olarak kimseyi ötelemeden, kırmadan kucaklayarak seçime hazırlanıyoruz. Bütün vatandaşa ulaşmak amacındayız. Gerek İlçe Başkanım Aburrezzak Uzun, gerek Belediye Başkan adayım Hakan Karagöze ve İl Genel Meclis adayı arkadaşımız Ziraat Mühendisi Meltem Fener, Belediye Meclis üyesi aday arkadaşlarımla ekip olarak uyumlu ve koordineli bir çalışma yapıyoruz. Kimseyi küstürmek istemiyoruz ama hizmet yapılmadığını da anlatıyoruz.

İkizdere’yi Termal turizm, kış sporları turizmi merkezi yapmak istiyoruz. Organik çayda marka olacak malzeme var elimizde. İkizdere Vadisinin çayı çok değerli ve kaliteli bir çay. Tozu olmayan gübresi olmayan çayımızı marka haline getirmek istiyoruz. Yıllardır siyasi malzeme yapılan Çay Fabrikası ortada. Adliyeyi kapatanlar kimler. Muhalif arkadaşlar Tayyip Erdoğan’ın gölgesine fotoğrafının altına sığınarak seçime gidiyor. Biz Erdoğan ile yarışmıyoruz. İkizdere’de Erdoğan seçilmeyecek’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş