ZÜMRÜT RİZE GAZETESİ 73. YAŞINDA

ZÜMRÜT RİZE GAZETESİ 73. YAŞINDA ÇAY’IN VE YAĞMUR’UN BAŞKENTİ RİZE’NİN İLK OFSET VE VASIFLI GAZETESİ ZÜMRÜT RİZE 5 MAYIS 2022’DE 73. YAŞINA GİRİYOR İSMET KÖSOĞLU 5.5 1950’de Rize Belediyesinin Merhum Başkanlarından MUSTAFA ARDAL tarafından çok zor koşullar altında İstanbul’da kurulan, daha sonra Çay’ın ve Yağmur’un Başkent’i Rize’ye nakil olan ZÜMRÜT RİZE Gazetesi 72 yıldır ve..

Tarih : Okunma : 34 Defa Okundu... Yorum Yap

ZÜMRÜT RİZE GAZETESİ 73. YAŞINDA

ÇAY’IN VE YAĞMUR’UN BAŞKENTİ RİZE’NİN İLK OFSET VE VASIFLI GAZETESİ ZÜMRÜT RİZE 5 MAYIS 2022’DE 73. YAŞINA GİRİYOR

İSMET KÖSOĞLU

5.5 1950’de Rize Belediyesinin Merhum Başkanlarından MUSTAFA ARDAL tarafından çok zor koşullar altında İstanbul’da kurulan, daha sonra Çay’ın ve Yağmur’un Başkent’i Rize’ye nakil olan ZÜMRÜT RİZE Gazetesi 72 yıldır ve aralıksız olarak yayın hayatını devam ettiriyor.

《RİZE ve RİZELİNİN》gözü, kulağı ve sesi sloganıyla 72 yıldır yayın hayatına tüm olumsuz koşullara karşın ödün vermeden sürdüren ZÜMRÜT RİZE Gazetesinin Atatürk Caddesindeki idari Büro ve Matbaasında yapılacak olan yıldönümü etkinliği geçen yılki gibi Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek.

Rize ve Rizelilerin ilk Ofset ve Vasıflı Gazetesi olan Zümrüt Rize Gazetesi’nin İmtiyaz Sahipliğini 10 yıl önce Babası Faik Bakoğlu’ndan bayrak yarışını devir alan Ali Gökay Bakoğlu sürdürüyor. İmtiyaz sahipliğini oğluna devir eden Faik Bakoğlu da 1977’de Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak ayak bastığı Zümrüt Rize Gazetesi’nin şuanda Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyor.

Faik Bakoğlu aynı zamanda Rize Gazeteciler Derneği’nin 22 yıldır Başkanlığını yapıyor. Zümrüt Rize’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü 15 yıldır Duygu Bakoğlu, Başyazarlığını 30 yıldır İsmet Kösoğlu, Editörlüğünü Ömer Yılmaz, Spor Müdürlüğünü Serdar Selim Denizalp ve Muhabirliklerini de Melek ve Ada Bakoğlu yapıyor.

Ayrıca 53’e yakın Yazar Rize ve Rize dışından ZÜMRÜT RİZE Gazetesine Köşe yazısı yazıyor. TGF, TGC ve Rİ-GA-DER üyesi de olan Zümrüt Rize Gazetesi Pazar günleri hariç her gün Bin adet basılarak okurlarıyla buluşuyor. Zümrüt Rize Gazetesi Çay’ın ve Yağmur’un Başkent’i Rize ve Rizelilerin yanında yer alarak yıllardır gündemi belirliyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş