YUSUFELİ’NDE OKÇULUK KURSU AÇILDI

YUSUFELİ’NDE OKÇULUK KURSU AÇILDI Yusufeli TÜGVA, Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü ve Yusufeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde 9 Temmuz Perşembe günü okçuluk kursunun açılışı gerçekleşti. Eylül ayından itibaren her hafta sonu düzenli olarak gerçekleştirilecek olan kurs Eğitmen Halil İbrahim GÜRSEL tarafından verilecek. Yusufelili gençlerin yoğun ilgisi olduğunu söyleyen Yusufeli TÜGVA Başkanı Taner ATICI,..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

YUSUFELİ’NDE OKÇULUK KURSU AÇILDI

Yusufeli TÜGVA, Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü ve Yusufeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde 9 Temmuz Perşembe günü okçuluk kursunun açılışı gerçekleşti.

Eylül ayından itibaren her hafta sonu düzenli olarak gerçekleştirilecek olan kurs Eğitmen Halil İbrahim GÜRSEL tarafından verilecek.

Yusufelili gençlerin yoğun ilgisi olduğunu söyleyen Yusufeli TÜGVA Başkanı Taner ATICI, “Gençlerimizin bu spora olan ilgileri bizi heyecanlandırıyor. Okçuluk kursu gençlerin talebi, Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Aytekin’in destekleri ve bizlerin çalışmaları neticesinde açılmıştır. Bu sporun hem binlerce yıllık geleneğimizi korumak ve devam ettirmek adına hem de ilçe olarak gençlerimizi yeni bir spor dalında bir araya getirmek adına önemli bir noktada yer aldığını düşünmekteyim. Bu spor dalının ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımıza Gençlik Spora ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. Kurs açılışına Diriliş Ertuğrul dizisinde “Abdurrahman Alp” karakteriyle tanınan aynı zamanda Yusufelili olan CelaL Al’ da katıldı. Kurs açılışında Celal AL, “ Bu topraklarda olmak beni çok heyecanlandırıyor. Her fırsatta gelmeye çalışıyorum. Yusufeli’nde geleneksel sporların açılacak bu kursla yaşatılmasında büyük destek veren Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN Bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Okçuluğun gençlerimiz için çok faydalı olacağına inanıyorum. Okçuluk, dikkat ve odaklanmayı geliştirmenin yanı sıra el ve göz koordinasyonunda büyük fayda sağlayacaktır. Okçuluk kursunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 2018-2019 Öğretim yılı boyunca devam edecek olan okçuluk kursuna katılmak isteyenlerin Türkiye Gençlik Vakfı Yusufeli temsilciliğine başvurmaları gerekmektedir. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş