Yusufeli Belediyesinden İhtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek

Yusufeli Belediyesinden İhtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek Haber:Dilek ONAY CAN Yusufeli Belediyesi aşevinde üretilen sıcak yemekler her gün 30 haneye ulaştırılıyor. Belediyelerde  kentin sosyal,ekonomik düzeyi düşük bölgelerinde ihtiyaca göre  muhtaç vatandaşlara sıcak yemek yardımı yapmak amacıyla günde en az bir öğün ve yıl boyu sürekli hizmet veren bir uygulama olan “aşevi ‘ hizmeti   Yusufeli..

Tarih : Okunma : 5 Defa Okundu... Yorum Yap

Yusufeli Belediyesinden İhtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek

Haber:Dilek ONAY CAN

Yusufeli Belediyesi aşevinde üretilen sıcak yemekler her gün 30 haneye ulaştırılıyor.

Belediyelerde  kentin sosyal,ekonomik düzeyi düşük bölgelerinde ihtiyaca göre  muhtaç vatandaşlara sıcak yemek yardımı yapmak amacıyla günde en az bir öğün ve yıl boyu sürekli hizmet veren bir uygulama olan “aşevi ‘ hizmeti   Yusufeli belediyesinde de   ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.

Belediye İşletme Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü iş birliği ile her gün ihtiyaç sahibi 30 aileye   yemek hazırlayan aşevi ekipleri, büyük bir titizlikle çalışarak, üç çeşit sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

Yusufeli Belediyesi Ekipleri  tarafından günlük olarak devam eden hizmete  bugün Belediye Başkan Yardımcısı  Süleyman Toprak ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkin Tokgöz eşlik ettiler.

 

Yusufeli Belediye Başkan yardımcısı SüleymanToprak aşeviyle her gün 30 haneye sıcak yemek dağıttıklarını ifade ederken;”Bugün ailelerin mutluluğuna bizzat şahit olduk.ihtiyaç sahiplerine olan âsevi yardımlarımız katlanarak devam edecektir”dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş