Yönetim kurulumuz Altay maçından itibaren maç bileti fiyatlarında %50 indirim kampanyası başlattı

Yönetim kurulumuz Altay maçından itibaren maç bileti fiyatlarında %50 indirim kampanyası başlattı ve sezon sonuna kadar bilet gelirlerinin deprem bölgesine gönderilmek üzere AFAD’a bağışlanacağını açıkladı. Atmacaların bugünkü antrenmanı teknik direktörümüz Bülent Korkmaz yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirildi. Antrenmana koşu ve ısınma ile başlandı. Top kapmaca ve pas çalışması ardından antrenmanın ikinci bölümünde üç grup halinde..

Tarih : Okunma : 60 Defa Okundu... Yorum Yap

Yönetim kurulumuz Altay maçından itibaren maç bileti fiyatlarında %50 indirim kampanyası başlattı ve sezon sonuna kadar bilet gelirlerinin deprem bölgesine gönderilmek üzere AFAD’a bağışlanacağını açıkladı.

Atmacaların bugünkü antrenmanı teknik direktörümüz Bülent Korkmaz yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirildi. Antrenmana koşu ve ısınma ile başlandı. Top kapmaca ve pas çalışması ardından antrenmanın ikinci bölümünde üç grup halinde dar alanda çift kale maç yapıldı. Son bölüm ise şut ve korner çalışmasıyla tamamlandı.

Tedavileri devam eden Alper, Tarık, Oğuz, Bahadır, Emircan ve Kerem antrenmana katılmadı, Efe ve Koray ise takımdan ayrı çalıştı. Altay maçında cezalı oyuncumuz yok, Amilton Minervino da Silva, Oğuz Ceylan ve Bahadır Öztürk 3 sarı kartla sınırda bulunuyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş