. YILDIZ BAYANLAR FUTBOL MÜSABAKALARI ( nostalji )

. YILDIZ BAYANLAR FUTBOL MÜSABAKALARI Rize Derepazarı stadyumunda oynanan Türkiye yıldızlar bayan futbol müsabakalarında birbirinden güzel karşılaşmalar oynandı. Tribünde bulunan izleyicilerde birbirinden güzel maçlar seyretme fırsatı yakaladılar. Rize de oynanan Bayan yıldızlar Türkiye şampiyonası.1 grup müsabakalarında Trabzon İdman ocağı dört müsabakada toplam 8 gol atarak turnuvanın da golcüsü oldu. Müsabaka sonunda Trb. İdman Ocağı Deniz..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

.

YILDIZ BAYANLAR FUTBOL MÜSABAKALARI

Rize Derepazarı stadyumunda oynanan Türkiye yıldızlar bayan futbol müsabakalarında birbirinden güzel karşılaşmalar oynandı. Tribünde bulunan izleyicilerde birbirinden güzel maçlar seyretme fırsatı yakaladılar.

Rize de oynanan Bayan yıldızlar Türkiye şampiyonası.1 grup müsabakalarında Trabzon İdman ocağı dört müsabakada toplam 8 gol atarak turnuvanın da golcüsü oldu.

Müsabaka sonunda Trb. İdman Ocağı Deniz Üstü Bayan Yıldız takımını 3-0 mağlup etti. Takımın gollerini 15 ve 53 dakikada Ceren 50 dakikada Beyza nur attı.

Rize ayağında Trabzon İdman ocağı Rize ayağında 1.gurup Rize şampiyonu oldu.

BAYANLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2. KADEME MAÇLARINA UĞURLAMA

Ramazan ayında Rize belediye genç bayanlar futbol takımına ziyarete gittik. Sevgili İdris Ocak kardeşimiz Rize Belediye bayanlar futbol takımının hem antrenörü, hem de genel koordinatörü Rize belediye spor tesislerinde ziyaret ettiğimiz bayan futbol takımına Rize Amatör Futbolcular derneği yönetim kurulu başkanı Ömer Yılmaz Bayramdan bir müddet sonra Kayseri’ye gidecek olan Belediye genç kızlar takımına moral olsun diye Ziyaretine gidildi.  Başkan Ömer yılmaz dernek adına Genç kızlar takımına moral ziyaretinde çiçekler takdim ettiler. Bu ziyarette Rize amatörünün duayeni şair Kemal Köse ve Rize futbol saha komiserler dernek yönetim kurulu üyesi İlyas Yılmaz da hazır bulundu. Ben de tarihi arşivlere kayıt ettim.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş