“Yeşilay Varsa Hayat Var”

“Yeşilay Varsa Hayat Var” Yeşilay Rize Şubesi 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında farkındalık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Trend yolhttp://: https://www.haberimrize.com/yesilay-varsa-hayat-var/ Süper Lig 28.hafta da Çaykur Rizespor ile Mondihome Kayseri spor arasında oynanacak olan futbol müsabakasında “1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI” ve “YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR ” yazılı pankartlarla farkındalık çalışması gerçekleştirdik. Tribünde yerlerini alan Rize..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

“Yeşilay Varsa Hayat Var”

Yeşilay Rize Şubesi 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında farkındalık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Trend yolhttp://: https://www.haberimrize.com/yesilay-varsa-hayat-var/ Süper Lig 28.hafta da Çaykur Rizespor ile Mondihome Kayseri spor arasında oynanacak olan futbol müsabakasında “1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI” ve “YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR ” yazılı pankartlarla farkındalık çalışması gerçekleştirdik.

Tribünde yerlerini alan Rize Yeşilay Şube Başkanımız Selçuk Beşikçi, “Spor, sağlıklı bir yaşam tarzının önemli bir parçasıdır ve bağımlılıktan koruma da etkili bir araçtır. Spor Bağımlılıkta mücadele de ;fiziksel sağlığı destekler, stresi azaltır, sosyal bağları güçlendirir, duygusal dengenin sağlanmasını sağlar, kendine güveni arttırır, spor kişinin kendi potansiyelini keşfetmesine yardımcı olur.

Sonuç olarak, sporun bağımlılıkla mücadeleki rolü çok önemlidir . Sorumlu bir şekilde spor yapmak sağlığımızı korumak ve bağımlılıktan uzak durmak için çok önemlidir.” Diyerek 1-7 Mart Yeşilay haftası vesilesiyle bir kez daha bağımlılıktan uzak durmanın ne kadar önemli olduğunu belirtmiş oldular.

Hep bir ağızdan yüksek sesle “Yeşilay Varsa Hayat Var” diyoruz.

HABER MERKEZİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş