-YAYA KALDIRIMI OTOPARK OLDU.

-YAYA KALDIRIMI OTOPARK OLDU. -RİZE CADDELERİNDE PARK YASAĞINA UYAN YOK. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Trafik sıkıntısının her geçen gün arttığı Rize caddelerinde yaya kaldırımları otopark olarak kullanılıyor. Cadde ve sokakların aynı kaldığı Rize merkezde her gün artan araç sayısına göre otoparklarda yeterli olmayınca araç sahipleri araçlarını nereyi boş buluyorsa oraya gelişigüzel park ediyor. Rize merkezde Atatürk ve..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

-YAYA KALDIRIMI OTOPARK OLDU.

-RİZE CADDELERİNDE PARK YASAĞINA UYAN YOK.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Trafik sıkıntısının her geçen gün arttığı Rize caddelerinde yaya kaldırımları otopark olarak kullanılıyor.

Cadde ve sokakların aynı kaldığı Rize merkezde her gün artan araç sayısına göre otoparklarda yeterli olmayınca araç sahipleri araçlarını nereyi boş buluyorsa oraya gelişigüzel park ediyor. Rize merkezde Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinde uygulanan parkomat uygulamasına trafik akışının olması için son verilmesini isteyen vatandaşlar’birçok yerde PARK Yapmak yasak tabelası olmasına rağmen araç sahipleri arabalarını gelişigüzel park ederek hem yasakları çiğniyor hem de trafik akışını zorlaştırıyor. Çarşı Mahallesi Hafız Osman sitesi etrafında uygunsuz park yapılıyor. Burada günün her saatinde park yapılmaması gereken yaya kaldırımlarında park ediliyor. Araçlar geçişlerde birbirlerine zarar vermemek için zorlanıyor. Sürücülerimiz sık sık kavgaya varacak hareketlerde bulunuyorlar. Şeytan sokağından Orta Camiye doğru yapılan aşağı inişler olmamalı. Ama yasak olduğu halde buradan aşağıya yapılan inişlere cezai bir uygulama yapılmaması, yasağın yaygınlaşmasını da teşvik ediyor,’dediler.

TÜİK verilerine göre 2013 yılında Rize deki trafikteki motorlu kara taşıtları sayısı bir önceki yıl itibariyle % 8,7 artarak 56 bin 404’e ulaşmış.2013 Nisan ayı itibariyle trafikteki 56 bin 404 aracın %41’i otomobil,%39,6 ‘sı kamyonet,%9’u kamyon%6’sı minibüs,%3,2’si motosiklet,’%1’i otobüs,%0,2’si özle amaçlı taşıtlar ve %0.06’sını traktörler oluşturuyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş