VALİ YETİMLERİ UNUTMADI

VALİ YETİMLERİ UNUTMADI İSMET KÖSOĞLU Yaptığı başarılı çalışmalarıyla bölgede iz bırakan Rize’de görev yapmış önemli bürokratlardan Vali İdris Akbıyık Hakkâri’de makamında oturmuyor. Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık 6 Nisan Dünya Yetimler Günü dolayısıyla özel olarak düzenlenen iftar programına katıldı. Yoksul, garip ve fukaranın her zaman yanında olan Vali İdris Akbıyık 6 Nisan Dünya..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ YETİMLERİ UNUTMADI

İSMET KÖSOĞLU

Yaptığı başarılı çalışmalarıyla bölgede iz bırakan Rize’de görev yapmış önemli bürokratlardan Vali İdris Akbıyık Hakkâri’de makamında oturmuyor.

Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık 6 Nisan Dünya Yetimler Günü dolayısıyla özel olarak düzenlenen iftar programına katıldı. Yoksul, garip ve fukaranın her zaman yanında olan Vali İdris Akbıyık 6 Nisan Dünya Yetimler günü dolayısıyla düzenlenen iftar programına katılarak masaları tek tek gezerek yetim çocuklarla yakından ilgilendi ailelerinin varsa sıkıntılarını ve isteklerini yakından dinledi. Vali İdris Akbıyık’’ yalnız şimdi değil bütün yıl boyu yoksul ve yetimlere her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ulaşamadığımız yetim bırakmak istemeyiz. Devletimiz bütün imkân ve hızıyla yetimini muhtaç durumda bırakmaz ‘’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş