-VALİ M.EMİN BİLMEZ EV ZİYARETLERİYLE HALKI YAKINDAN DİNLİYOR

-VALİ M.EMİN BİLMEZ EV ZİYARETLERİYLE HALKI YAKINDAN DİNLİYOR İSMET KÖSOĞLU VAN-Van Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez eşi Meral Bilmez ile birlikte İpekyolu İlçesi’ne bağlı Vali Mithat Bey Mahallesinde ikamet eden Işıldar Ailesini ziyaret etti. Vali Bilmez ve eşi Meral Bilmez, 6 çocuklu Orhan ve Lalihan Işıldar çiftinin evine konuk oldu. Işıldar..

Tarih : Okunma : 55 Defa Okundu... Yorum Yap

-VALİ M.EMİN BİLMEZ EV ZİYARETLERİYLE HALKI YAKINDAN DİNLİYOR

İSMET KÖSOĞLU

VAN-Van Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez eşi Meral Bilmez ile birlikte İpekyolu İlçesi’ne bağlı Vali Mithat Bey Mahallesinde ikamet eden Işıldar Ailesini ziyaret etti.

Vali Bilmez ve eşi Meral Bilmez, 6 çocuklu Orhan ve Lalihan Işıldar çiftinin evine konuk oldu. Işıldar ailesinin çocukları ile yakından ilgilenen Vali Bilmez ve eşi Meral Bilmez, en büyüğü Van YYÜ Beden Eğitimi Bölümünde okuyan, en küçüğü ise 6 yaşında olan aile ile sosyal mesafeye dikkat ederek hasbihal etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla gerçekleşen ziyarette Vali Bilmez ve eşi Meral Bilmez, ailenin sorunları ve taleplerini dinledi. Işıldar Ailesi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Bilmez ve eşi Meral Bilmez’e teşekkürlerini iletti.

Aileyle bir süre sohbet eden Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, aile ziyaretini tamamlayıp ayrıldı. İkizdere ilçesinde 1995-98 yıllarında Kaymakamlık görevinde bulunan M. Emin Bilmez Ardahan Valiliğinden Van Valiliğine atanarak Van Büyükşehir Belediye Başkanlığına da kayyum olarak bakıyor

TEMİZLİK- MASKE- MESAFE

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş