Vali Kemal Çeber basın mensupları ile buluştu

Vali Kemal Çeber basın mensupları ile buluştu 5 yıl Rize’de görev yaptıktan sonra Gaziantep Valiliğine atanan Vali Kemal Çeber Rize’deki veda ziyaretleri sırasında basın mensupları ile bir araya geldi. HABER.ARZU ERBAŞ Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gaziantep’e atanan ve hemen görevine başlayan Vali Çeber vedalaşmak için döndüğü Rize’de basın mensupları ile buluştu. Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı’nın..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

Vali Kemal Çeber basın mensupları ile buluştu
5 yıl Rize’de görev yaptıktan sonra Gaziantep Valiliğine atanan Vali Kemal Çeber Rize’deki veda ziyaretleri sırasında basın mensupları ile bir araya geldi.

HABER.ARZU ERBAŞ
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gaziantep’e atanan ve hemen görevine başlayan Vali Çeber vedalaşmak için döndüğü Rize’de basın mensupları ile buluştu. Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı’nın da katılımı ile Ziraat Çay Bahçesinde gerçekleşen özel sohbete, kentteki birçok internet sitesinin imtiyaz sahibi ile gazete sahipleri katıldı. Vali Kemal Çeber güzel anılarla Rize’den ayrıldığını belirterek “50 yaşımdayım, ömrümün %10’unu burada geçirdim, çok güzel anılar biriktirdim, dostluklar kurdum. Rizeliler benim ailem gibi. Ben artık bir Rizeliyim öyle ki Rideva’nın 53 kurucusundan biriyim. Yani Rize’de ve Rizelilerle olmaya devam edeceğim. Bir yere başlamanız için önce bir yerden ayrılmanız lazım ama ben önce Gaziantep’te göreve başladım sonra ayrılıyorum. Rizeliliğimi gösterdim. Vedalaşıyor olmaktan dolayı hüzünlüyüm.Nereye gidersek gidelim orada bir kapınızın olduğunu unutmayın” ded

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş