VALİ İDRİS AKBIYIK FM DERGİSİNDE MANŞETTE

VALİ İDRİS AKBIYIK FM DERGİSİNDE MANŞETTE BAŞARILI ÇALIŞMASIYLA HAKKÂRİ ŞUBAT AYININ ŞEHRİ SEÇİLDİ İSMET KÖSOĞLU Rize İkizdere eski Kaymakamlarından İdris Akbıyık başarılı çalışmalarına Hakkâri’de de devam ediyor. Hakkâri Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık başarılı çalışmalarıyla tanıtım ve gelişmesinde katkıda bulunduğu Hakkâri İli FM Dergisi tarafından Şubat ayının Şehri seçildi. Dergi Sahibi Yusuf Erbaş dergide..

Tarih : Okunma : 53 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ İDRİS AKBIYIK FM DERGİSİNDE MANŞETTE

BAŞARILI ÇALIŞMASIYLA HAKKÂRİ ŞUBAT AYININ ŞEHRİ SEÇİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

Rize İkizdere eski Kaymakamlarından İdris Akbıyık başarılı çalışmalarına Hakkâri’de de devam ediyor. Hakkâri Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık başarılı çalışmalarıyla tanıtım ve gelişmesinde katkıda bulunduğu Hakkâri İli FM Dergisi tarafından Şubat ayının Şehri seçildi.

Dergi Sahibi Yusuf Erbaş dergide Vali İdris Akbıyık için yazdığı kısa yazısında’’ Büyük değişimler vizyonla başlar. Dev hizmetleriyle şehre imzasını atan Hakkâri Valisi İdris Akbıyık ile özel röportajı Ankara kulislerinde ses getirdi. Ayın Şehri seçilen Hakkâri ‘yi şimdi görün’’ yazdı. Sahipliğini Yusuf Erbaş’ın yaptığı lüks kuşe kâğıda basılı Uluslararası Aylık Aktüel Dergisinin Şubat 2022 tarihli 14.sayısında Hakkâri İli ayın Şehri seçildi. FM Dergisinin Şubat sayısında Hakkâri Vali ve Belediye Başkanına önemli bir yer verildi. Vali İdris Akbıyık ile turizme verdiği önem ve insan ilişkilerindeki hoşgörülü sağlıklı güvenilir devlet adamlığı sayesinde ‘Hakkâri’de Hayat Var ’sloganlı özel bir röportaja yer verilen dergi ayda bir yayınlanıyor. Vali İdris Akbıyık sayesinde Hakkâri ilinde yapılan kış turizmi yatırımları herkesin ilgisini çekerken bu yatırımlar Hakkâri’nin yoğun bir turist akışına da sebep oldu.’’ Hakkâri’de hayat var ‘’sloganıyla Vali İdris Akbıyık sayesinde terörden temizlenerek huzur kenti durumuna gelen Hakkâri’de 12 ay turizm yapılabilecek gezilecek yerlerin olduğu belirtilmiş.

FM Dergisinin Derginin imtiyaz sahibi de olan sunucu ve Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) Genel Başkanı Yusuf Erbaş, Genel Yayın Yönetmenliğini usta gazeteci Talat Atilla yapıyor. Yavuz Donat, Mehmet Acet, Hande Fırat, Prof. Dr. Zakir Avşar, Güngör Yavuzaslan, ünlü şef Zeki Açıköz ve sanatçı Turgay Başyayla’da ekibin önemli isimleri olarak dikkat çekiyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş