VALİ GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINI UNUTMADIİSMET KÖSOĞLU

VALİ GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINI UNUTMADIİSMET KÖSOĞLU Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Rize de de görev yapmış bürokrat bugünkü Hakkâri Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık Gazi ve Şehit yakınlarını unutmadı. Hakkâri Valiliği tarafından Gaziler ve Şehit yakınları için organize edilen yemek programına katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Gazi ve Şehit yakınlarıyla tek tek ilgilenerek istek ve dileklerini bizzat dinleyen..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINI UNUTMADIİSMET KÖSOĞLU

Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Rize de de görev yapmış bürokrat bugünkü Hakkâri Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık Gazi ve Şehit yakınlarını unutmadı.

Hakkâri Valiliği tarafından Gaziler ve Şehit yakınları için organize edilen yemek programına katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Gazi ve Şehit yakınlarıyla tek tek ilgilenerek istek ve dileklerini bizzat dinleyen Vali İdris Akbıyık’’ bizler sizlere minnet borçluyuz. Hakkınız ödenemez. Mağdur olmanızı hiç isteyemeyiz. Eksik ve ihtiyaçlarınızı her zaman bana ve bütün yetkililere iletmenizi isterim. Devletimiz bütün imkânlarıyla sizlerin yanındadır ve bunu bilmeniz, isterim’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş