Türkiye Yüzyılında Antrenörlerin Yetiştirilmesi ve Öneriler” konulu panel düzenlendi.

Spor Bilimleri Fakültemiz tarafından “Türkiye Yüzyılında Antrenörlerin Yetiştirilmesi ve Öneriler” konulu panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Spor Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Arslan Kalkavan’ın yaptığı panelde, TFF Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Çaykur Rizespor Kulübü Teknik Direktörü İlhan PALUT ve Rize TÜFAD Başkanı Bilal KARAFAZLIOĞLU panelist olarak katıldı. Panelde, antrenörlerin yetiştirilmesi ve antrenörlerin eğitim süreçlerinde yaşadıkları ya da..

Tarih : Okunma : 21 Defa Okundu... Yorum Yap

Spor Bilimleri Fakültemiz tarafından “Türkiye Yüzyılında Antrenörlerin Yetiştirilmesi ve Öneriler” konulu panel düzenlendi.
Moderatörlüğünü Spor Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Arslan Kalkavan’ın yaptığı panelde, TFF Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Çaykur Rizespor Kulübü Teknik Direktörü İlhan PALUT ve Rize TÜFAD Başkanı Bilal KARAFAZLIOĞLU panelist olarak katıldı.
Panelde, antrenörlerin yetiştirilmesi ve antrenörlerin eğitim süreçlerinde yaşadıkları ya da yaşaması muhtemel konular üzerinde paylaşımlar yapıldı. Ayrıca, daha iyi bir antrenör eğitimi için çözüm önerileri tartışıldı.
Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele, Rize Valimiz İhsan Selim BAYDAŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, spor yöneticileri, spor kulüpleri başkanları, üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencileri, antrenörler, beden eğitimi öğretmenleri ve spor lisesi öğrencileri katıldı

HABER MERKEZİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş