TÜFAD, ASKF’, RFSKD RİZE şubesi FFAL HAKEM VE GÖZLEMCİLER, RİZE HAKEMLE DER. Rizespor’a İstişare Ziyareti

TÜFAD Ve ASKF’den Rizespor’a İstişare Ziyareti Paylaş Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Rize şubesi üyeleri ve Çaykur Rizespor Kulübü altyapı teknik ekibi istişare toplantısında buluştu. 4 Ağustos Çarşamba günü Asbaşkanımız Serkan Karavin evsahipliğinde gerçekleşen ve “Rize’de bulunan amatör spor kulüpleri, şehir merkezinde kullanıma sunulan yeni futbol sahası ve taban birliklerinin Rizespor’a yeni..

Tarih : Okunma : 88 Defa Okundu... Yorum Yap

TÜFAD Ve ASKF’den Rizespor’a İstişare Ziyareti

Paylaş

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Rize şubesi üyeleri ve Çaykur Rizespor Kulübü altyapı teknik ekibi istişare toplantısında buluştu.

TÜFAD ve ASKF'den Rizespor'a İstişare Ziyareti



4 Ağustos Çarşamba günü Asbaşkanımız Serkan Karavin evsahipliğinde gerçekleşen ve “Rize’de bulunan amatör spor kulüpleri, şehir merkezinde kullanıma sunulan yeni futbol sahası ve taban birliklerinin Rizespor’a yeni sezonda nasıl destek olabilecekleri konuları” gündemiyle gerçekleşen toplantıda fikir alışverişi yapıldı.

 
Yeni sezon öncesi takımımıza başarılar dileyen TÜFAD , ASKF, TFSKD rİZE ŞUBESİ, HAKEM TEM. GÖZLEMCİ TEM. süyelerine, altyapı teknik ekibimiz ile Altyapı ve Amatör Branşlardan Sorumlu Asbaşkanımız Serkan Karavin teşekkür etti.

 

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş