-TGF YÖNETİMİ GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

-ESKİ GENEL BAŞKAN VE  GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI NAZMİ BİLGİN GAZETECİLERLE HASRET GİDERDİ İSMET KÖSOĞLU ANKARA-Türk-İş Sendikasının 23.Genel kuruluna katılmak için Ankara’ya giden TGF Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Gazeteciler Federasyonu TGF’nin eski başkanlarından Nazmi Bilgin’i ziyaret etti. TÜRK-İŞ Sendikasının davetlisi olarak buluştukları Ankara’da yönetim kurulları toplantısı da yapan TGF Başkan ve Yönetimi eski Başkanları Nazmi Bilgin’i..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

-ESKİ GENEL BAŞKAN VE  GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI NAZMİ BİLGİN GAZETECİLERLE HASRET GİDERDİ

İSMET KÖSOĞLU

ANKARA-Türk-İş Sendikasının 23.Genel kuruluna katılmak için Ankara’ya giden TGF Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Gazeteciler Federasyonu TGF’nin eski başkanlarından Nazmi Bilgin’i ziyaret etti.

TÜRK-İŞ Sendikasının davetlisi olarak buluştukları Ankara’da yönetim kurulları toplantısı da yapan TGF Başkan ve Yönetimi eski Başkanları Nazmi Bilgin’i ziyaret etti. Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na geçmişte büyük hizmetleri bulunan TGF’nin eski başkanı Nazmi Bilgin, Yılmaz Karaca ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Genel Sekreteri Bayram Ekici ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri TGF’nin eski başkanı Nazmi Bilgin’i halen başkanlığını yaptığı AGC Gazeteciler Cemiyetinde ziyaret ederek bir süre görüştü. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Bilgin’in geçmişte federasyona büyük katkılar verdiğini bir vefa örneği olarak da kendisini ziyaret etme gereği duyduklarını söyledi.

TGF yönetiminin yaptığı bu ziyaretten son derece memnunluk duyduğunu söyleyen  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, TGF yönetimine teşekkür ederken Rize Gazeteciler Cemiyeti Derneği ve Federasyon Denetim Kurulu Başkanı Faik Bakoğlu’ndan Rize Çayı göndermesini istedi. AGC ziyaretinde Rize’den giden TGF Denetim Kurulu Başkanı Faik Bakoğlu ile Onur Kurul Üyesi İsmet Kösoğlu’da hazır bulundu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş