TEŞEKKÜRLER RAHMİ BAŞKAN

TEŞEKKÜRLER RAHMİ BAŞKAN     GÖZLEM NECATİ DİLİ Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile yaptığımız bir sohbette Rize ilimize has meyvelerimizin olduğunu, Narenciye, Turunç ğiller, meyvelerimizin çokluğundan bahsettik. Bunların içerisinde Mandalina, Portakal, Ayrıca Karayemiş, İnçir, kokulu üzüm aklıma ilk gelenler. Çayın Başkentinde ve Çay diyarında herkesin sofralarında içilen, yorgunluğumu gideren, içtik mi rahatladığımızı hissederiz genelde onu ikram..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

TEŞEKKÜRLER RAHMİ BAŞKAN     GÖZLEM NECATİ DİLİ

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile yaptığımız bir sohbette Rize ilimize has meyvelerimizin olduğunu, Narenciye, Turunç ğiller, meyvelerimizin çokluğundan bahsettik. Bunların içerisinde Mandalina, Portakal, Ayrıca Karayemiş, İnçir, kokulu üzüm aklıma ilk gelenler.

Çayın Başkentinde ve Çay diyarında herkesin sofralarında içilen, yorgunluğumu gideren, içtik mi rahatladığımızı hissederiz genelde onu ikram ederiz ve içerken de bir tat alırız. Çayımız var.

Rize nin görülebilen yerlerinde bu değerlerimizin dikilmesi konusunda sohbetimiz olmuştu Başkan Rahmi Metin olumlu baktı benimde projemde olduğunu vurguladı.

Rize ye gelen yerli ve yabancı turistlerin yakından görmeleri daha iyi hatta dalından koparım yiyebilirlerde. Bu konuda Başkan Metin kolları sıvayarak ilk etapta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında çalışmaları başlattı bir dizi Karayemişleri meydanın kenarlarında dikildi bile.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet anıtının etrafında Rize Çay tamilerinin dikileceğini söyledi.

Şimdi Rİzenin görülen diğer yerlerinde  bu değerlerimizin dikileceğinden eminim

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş