TEŞEKKÜRLER RAHMİ BAŞKAN- 2-

TEŞEKKÜRLER RAHMİ BAŞKAN- 2- / GÖZLEM- NECATİ DİLİ Daha önce Rize belediye başkanı Rahmi Metin tarafından Rize 15 Temmuz Demokrasi ve cumhuriyet meydanına Rize ilimize ait narenciyeler dikildi. Görenler tarafından memnuniyetle karşılandığı duyumlarını alıyoruz. Şimdide Şehir içi merkez Viyadük yanı güzel bir çalışmayla ana yola bir yol daha ilave yapıldı. Bir nebzede olsa trafiğin rahatlaması..

Tarih : Okunma : 48 Defa Okundu... Yorum Yap

TEŞEKKÜRLER RAHMİ BAŞKAN- 2- / GÖZLEM- NECATİ DİLİ

Daha önce Rize belediye başkanı Rahmi Metin tarafından Rize 15 Temmuz Demokrasi ve cumhuriyet meydanına Rize ilimize ait narenciyeler dikildi. Görenler tarafından memnuniyetle karşılandığı duyumlarını alıyoruz.

Şimdide Şehir içi merkez Viyadük yanı güzel bir çalışmayla ana yola bir yol daha ilave yapıldı. Bir nebzede olsa trafiğin rahatlaması bakımından Üst yollara gidecek araçların o şeridi takip ederek Doğu ve batı yakasına rahat gideceklerdir diye düşünüyorum.

Şimdide O yolun toprak kısmının Peyzaj ve elektrik direklerinin çalışmalarına başlanıldı. Rize Belediyesi tarafından yeni bir adım atıldı.

 Rize Belediyesi, Karayolları ve İl Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşma aldıkları karar doğrultusunda dönel kavşakta yol genişletme çalışması yapılarak trafiğin yoğun olduğu saatlerde akışı az da olsa rahatlatacaktır. Yukarıda ifade ettiğim gibi. İlerleyen zamanlarda buna benzer yerlerin analiz edilerek yeniden düzenlemeler yapılacaktır diye düşünüyorum

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş