Suç ve suçlularla olan mücadelemiz etkin ve kararlılıkla devam edecektir.

İl Merkezi ve İlçelerde Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarının yakalanması, uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesi, uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine ve önüne geçilmesine yönelik olarak yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; Sokak satıcısı 4 şahıs yakalanmıştır. Şüpheli şahısların yapılan üst aramasında; · 26 adet alüminyum..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

İl Merkezi ve İlçelerde Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı tabir edilen sokak satıcılarının yakalanması, uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesi, uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine ve önüne geçilmesine yönelik olarak yapmış olduğu çalışmalar neticesinde;

Sokak satıcısı 4 şahıs yakalanmıştır. Şüpheli şahısların yapılan üst aramasında;

· 26 adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette fişek olarak tabir edilen satışa hazır toplamda 22,84 gr. esrar maddesi ele geçirilmiş,

Olayın şüphelileri O.K., O.Ö., E.A. ve H.T. isimli şahıslar görevlilerimiz tarafından gözaltına alınmıştır. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen O.K. ve E.A. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Ayrıca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda 35 plakalı bir araç içerisinde yapılan kontrollerde 2879 adet bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş ve şüpheli şahıslara gerekli adli işlemler yapılmıştır.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla olan mücadelemiz etkin ve kararlılıkla devam edecektir.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş