Sporun Yıldızları Ödül Gecesinde Kulübümüze Ödül Yağdı

Sporun Yıldızları Ödül Gecesinde Kulübümüze Ödül Yağdı Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Ulusal ve Uluslararası turnuvalara katılıp dereceye giren sporcu ve antrenörler için düzenlenen Sporun Yıldızları ödül gecesinde kulübümüz onore edildi. Ödül törenine kulübümüz adına Başkan yardımcımız Ali Haydar Er katılım sağladı. Ödül töreninde 22 spor dalında 1500’e aşkın sporcusu ile yılın..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

Sporun Yıldızları Ödül Gecesinde Kulübümüze Ödül Yağdı

Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Ulusal ve Uluslararası turnuvalara katılıp dereceye giren sporcu ve antrenörler için düzenlenen Sporun Yıldızları ödül gecesinde kulübümüz onore edildi. Ödül törenine kulübümüz adına Başkan yardımcımız Ali Haydar Er katılım sağladı.

Ödül töreninde 22 spor dalında 1500’e aşkın sporcusu ile yılın kulübü Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü seçildi. Yılın kadın sporcusu Çaykur Rizespor Kick Boks Takımından Cemren Temizel seçilirken yılın erken sporcusu yine Çaykur Rizespor Halter Takımından Onur Demirci oldu. Yılın antrenörü ise Kick Boks antrenörü Ahmet Cebir oldu.

Çaykur Rizespor Amatör Dallarımızda ödül alan sporcularımız ;

Akarsu Kano
Emir Fazıl Yazıcı, Hasan Mert Taşkıran, Elif Ceylin Yer

Bisiklet
Eren Geçim

Boks
Alperen Yılmaz

Cimnastik
Ecrin Civelek

Kick Boks
Cemren Temizel

Judo
Berfin Civecek, Azmi Kocabey, Ayşenur Karadağ

Halter
Onur Demirci

Sporcularımız ödüllerini Rize Valisi Kemal Çeper, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Eski Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın ellerinden aldı.
Sporun-Yildizlari-Odul-Gecesinde-Caykur-Rizespor-Damgasi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş