SON TRANSFER İZZET AKGÜL

AYKUT, ŞÜKRÜ,SERKAN UZATTI. Pazarspor da Aykut, Şükrü ve Serkan sözleşmelerini birer yıl daha uzattılar. Dün sona eren transfer sezonu öncesi masaya oturan Alt yapı oyuncularımız Aykut Civelek, Hacı Şükrü Çiçek ve geçen yıl takıma katılan Serkan Çelik bu yıl da devam eden sözleşmelerini yenileyerek birer yıl daha uzatarak imzayı attılar. Oyuncular bire yıl daha sözleşmelerimizi..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

AYKUT, ŞÜKRÜ,SERKAN UZATTI.

Pazarspor da Aykut, Şükrü ve Serkan sözleşmelerini birer yıl daha uzattılar.

Dün sona eren transfer sezonu öncesi masaya oturan Alt yapı oyuncularımız Aykut Civelek, Hacı Şükrü Çiçek ve geçen yıl takıma katılan Serkan Çelik bu yıl da devam eden sözleşmelerini yenileyerek birer yıl daha uzatarak imzayı attılar. Oyuncular bire yıl daha sözleşmelerimizi uzatarak Pazarspor ile devam dedik. İnşallah bu yıl farklı bir yıl olacak, taraftarımızın da desteği ile güzel ve başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” dediler.

Genel Kaptan Doğan İnce”Aykut ve Hacı Şükrü kendi oyuncumuz bizim çocuğumuz, geçen yıl aramıza katılan Serkan da hem Pazar’a hem de takıma uyum sağlayan başarılı bir oyuncumuz inşallah üçü de ve diğer tüm sporcularımız bu yıl üst düzey performans sergileyerek daha iyi yerlere gelirler” dedi.

SON TRANSFER İZZET AKGÜL

Pazarspor da 2015 yılının son transferi izzet Akgül oldu. Dün sona eren transferde Mavi, Beyazlı ekip forvet hattına Gümüşhanespor dan İzzet Akgül’ü alarak noktayı koydu.

Belçika doğumlu , İzzet burada yöresel takımlarda altyapı eğitimini aldıktan sonra 1997 senesinde şansını Türkiye’de deneme kararı aldı ve seçmelere katılarak Galatasaray altyapısına dahil edildi. Burada dört sezon oynadıktan sonra Sion ile profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak transfer oldu.[1] Ardından transfer olduğu Yıldırım Bosnaspor’da yarım sezon kaldı ve sadece bir lig karşılaşmasında forma şansı buldu. Bunun üzerine Belçika’ya geri dönme kararı aldı ve 2003 senesinde doğduğu şehrin takımı olan ve altyapısında da oynadığı Namur anlaşarak Belçika’ya transfer oldu. Buradaki bir sezonun ardından Charleroi’ye geçerek burada üç sezon oldukça başarılı bir zaman geçirdi ve 2007 senesinde Roeselare’e transfer oldu. Bir sezon burada oynadı ve bu süreçte Süper Lig’den dört büyükler dahil birçok taliplisi oldu. 2008-09 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Denizlispor’a transfer oldu.[2] Denizlispor’da iki buçuk sezon oynadıktan sonra 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’a transfer oldu.[3] Sezon sonu ise sözleşmesi feshedildi ve kulüple ilişiği kesildi.[4] Samsunspor’dan ayrılmasını takiben Belçika’ya dönerek Tubize ile sözleşme imzalayan futbolcu burada yarım sezon oynadıktan sonra sözleşmesini feshederek Namur ile anlaştı. 2013-14 sezonunun başlarında ise Gümüşhanespor’a transfer oldu ve başarılı bir grafik çizdi.

İzzet,”Bu sezon terimizi Mavi, Beyazlı forma için akıtacağız. İyi bir takımız ve sezonun bizim için başarılı geçeceğine inanıyorum. Bu yıl 29 numaralı forma ile sahaya çıkacağım. Benim için önemi olan bir numara ve kısmet olursa bu numaranın önemini daha sonra açıklayacağım” dedi.

YENİ SEZONA MERHABA

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi.

1991-1992   den   2015-2016   YA   ÇEYREK ASIR

Değerli Pazarspor taraftarları, sevili Futbolseverler ve Hentbol severler;

2015-2016 sezonu hem  Futbol hem de hentbol takımlarımız için bu hafta sonu başlıyor.

Futbol takımımız 6 Eylül Pazar günü saat 16:30 da İstanbul Çetin Emeç stadında Bayrampaşaspor ile karşılaşırken, Bayanlar Hentbol 1.ligdeki takımımızda 4-5-6 Eylülde Pazar M.Akif Pirim spor salonunda Türkiye Kupası gurup maçlarına çıkacak.

Profesyonel futbol takımımız bu sezonla birlikte, profesyonel liglerdeki 25.yılını, yani çeyrek asrını dolduracak. Kulüpler için onlu, yirmili, çeyrek asırlı yıllar önemli kilometre taşlarıdır. Bizde PAZARSPOR kulübü olarak çeyrek asrı kesintisiz yarışmacı takım kimliğimizle Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde idrak edece olmanın mutluluğu, gururu ve coşkusu içindeyiz. Üstelik bu sürecin 17 yılı 3.lig iken bu yılla birlikte 7.yılımız Spor Toto 2.liginde  olacak. Bu tespitin yanında son çeyrek asırdır Süper lig dahil bu liglerde kesintisiz en uzun süre hayatiyetini sürdüren 47 takımdan biri olduğumuzu da bir kenara not etmeliyiz. Pazar ölçeğinde bir kentin marka takımı olan PAZARSPOR un bu seviyelerde hayatiyetini sürdürebilmesi ve iki kez 3.lig şampiyonluğu yaşayabilmesi herkesin takdir ettiği bir durumdur ve en fazla takdiri, sevgiyi, saygıyı ve desteği kendi iç dinamiklerinden beklemektedir ve buna hakkı da vardır. Bu çeyrek asırda yüzlerce hatta binlerce gencimizi sporla buluşturmuş, olarca gencimizi PAZARSPOR forması ile profesyonel yapmış ve birçoğunu üst liglere transfer etmiş, Süper lig seviyelerine ve milli takıma kadar yükseltmiştir. Bu süreçte çantası dahi olmayan bir kulüpken bugün önemli tesis ve imkânlara sahip bir kurum olma yolunda hızla ilerlemektedir. O kadarki şu an bulunduğumuz ligdeki 36 takımın 24 ü TFF Kulüp lisans sistemi gereklerini tam olarak yerine getiremedikleri için puan silme dahil 150.000,- TL ye varan cezalarla lige katılacakken, PAZARSPOR bu lisansı 11 takımla birlikte eksiksiz ve cezasız almıştır.

Bu gerçekler ışığında bu hafta sonu önemli bir sezon ve mücadele başlıyor. Hatırlarsanız son Genel Kurulumuzda yaptığım konuşmada Pazarsporun en çok eleştirilen yönü olan sürekli üçüncü şahıslara, kurumlara, çalışanlara olan borçları ile ilgili imkânlarımızın Profesyonel ve Akademi  takımlarımızı yarıştırırken gelirlerimiz ve biz yönetimlerin katkısı bu uğraşa yetmediğini üzerine basa, basa belirtmiştim. Hal böyle olunca da Profesyonel takımımızı bu liglerde tutma adına önceliğimizi  Futbol takım ödemelerine verirken doğal olarak diğer ödemeler gecikmiş ve gecikmeleri de uzamıştır. Kısacası masanın 4 bacağından biri hep eksik kalmıştır ve kendi iç dinamiklerinden gerekli desteği görmezse bu eksiklik hep olacaktır diye özetlemiş ve bu kez borcu olmayacak bir kulüp olmayı taahhüt ederken gerekli iç dinamik desteği  alamazsak Profesyonel Futbol takımımızın bütçesinin de mütevazi olacağını, dolayısı ile sıkıntılı bir sezon geçirebileceğimi açık ve net bir ifade ile belirtmiştim. Üzülerek belirtmeliyim ki çeyrek asır yılının böyle bir  sezona denk gelmesi de talihsizliktir. Yine o genel kurulda üzerine basa, basa bu işi daha iyi yapacak kişilere şahsıma ait tüm alacaklarımda ibra ederek bırakabileceğimi de ısrarla söylemiştim. Dolayısı ile bu konuda çok rahatım ve tüm enerjimizi sevdamız olan PAZARSPOR a yine vereceğiz, elbette sıkıntılar yaşayabileceğimizi de belirtmiş olmakla birlikte imkânlarımızı yinede zorlayarak bu sezonda bizi taşıyabilecek bir teknik ekip ve Futbolcu kadrosu oluşturduğumuzu düşünüyorum. Dahası alt yapımızdan önemli sayıda sporcu barındırma özelliğimizi de yeniden bize katılan sporcularımızla birlikte sayısal ve kalite anlamında da yükselttiğimiz açıkça görülmektedir.

Hentbol takımımızda Bayanlar Türkiye 1.liginde bu yıl 4.sezonunu yaşayacak, bu branşta da denk bütçe öngördük ve bu çerçevede kadro oluşturmaya devam ediyoruz. Bölge sporcularımıza daha fazla şans vermek arzusu ile birlikte bize uyum ve katkı verecek sporcuların transferine yönelik çalışmalarımız devam etmekte olup en kısa sürede bu ligde de kalıcı olabilecek kadroyu oluşturacağımızı düşünüyorum.

Sözlerimin sonunda Çeyrek Yüzyılında Futbol takımımıza, 4.yılındaki Bayan Hentbol takımımıza 2015-2016 sezonunda sakatlıksız, sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum. Hocalarımız, sporcularımız, çalışanlarımız ve camiamız için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Siz sporseverlerden de statları, salonları doldurmanızı ve fair play çerçevesinde takımlarımızı desteklemenizi bekliyorum.

                        Sevgi ve Saygılarımla;  Hüseyin Yangın

                                                                  PAZARSPOR KULÜBÜ BAŞKANIDSC_0321  DSC_0315  DSC_0310

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş