Son sahur İyidere Çay Fabrikasındaydı.

Son sahur İyidere Çay Fabrikasındaydı. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu her Ramazan’da geleneksel hale getirdiği Ramazan’ın ilk İftar yemeği ile son sahur yemeğini fabrikalarda çalışan personelle birlikte yeme geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bu Ramazan’ın ilk iftarını CAYKUR Cumhuriyet Fabrikası’nın yemekhanesinde fabrika personeli ile birlikte açan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu son sahur yemeğini de..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

Son sahur İyidere Çay Fabrikasındaydı.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu her Ramazan’da geleneksel hale getirdiği Ramazan’ın ilk İftar yemeği ile son sahur yemeğini fabrikalarda çalışan personelle birlikte yeme geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bu Ramazan’ın ilk iftarını CAYKUR Cumhuriyet Fabrikası’nın yemekhanesinde fabrika personeli ile birlikte açan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu son sahur yemeğini de dün akşam ziyaret ettiği ÇAYKUR İyidere Çay Fabrikası’nın 24:00-08:00 vardiyasında çalışan personelle birlikte yaptı.

Sahurda İyidere Fabrikasını ziyaret eden Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş ve Dr. Turgay Turna ile birlikte fabrikayı dolaştıktan sonra personelle birlikte Ramazan’ın son sahurunu yaptı.

Yemekte bir konuşma yapan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan ve içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran mübarek ramazan Bayramının son sahurunu burada hep beraber yapmak nasip oldu. Rabbim nice Ramazanlara, nice sahurlara, nice bayramlara kavuştursun inşallah. Gelecek bayramınız kutlu olsun. Rabbim Ramazan Bayramını ülkemiz için ve tüm İslam alemi için Müslümanlar için hayırlara, güzelliklere vesile kılsın inşallah.”

Bu yıl 2. Sürgün çay hasadının Ramazan ayına denk gelmemesi ve hava şartlarının iyi olması nedeniyle rahat bir Ramazan ayı geçirildiğini belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “İnşallah bu sezonu da hep beraber güzel bir şekilde geçiririz. Bu sene Ramazan ayında çok yorulmadınız. Havalar güzeldi. Çay hasadı da kısmen Ramazan ayına denk gelmedi. Yaz aylarında Ramazanla beraber sizin çalışma şartlarınız çok zorlaşıyor. Bunun farkındayız. Fedakârca çalışıyorsunuz. Üretime devam ediyorsunuz size çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum, sağlık diliyorum. İnşallah çocuklarınızla, ailenizle beraber huzurlu ve mutlu günleriniz, bayramlarınız olur. Şimdiden tüm ÇAYKUR camiasının, üreticilerimizin, hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin de Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Hayırlara, güzelliklere, mutluluklara vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.” Dedi.IMG_4773 (1)

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş