‘Sıfır Atık Rize Senin’ Projesi Ödül Töreni

‘Sıfır Atık Rize Senin’ Projesi Ödül Töreni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sn. Emine Erdoğan hanımefendi tarafından himaye edilen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık’ Kampanyası şehrimizde! Öğrenci, öğretmen, veli, okul aile birliği, mahalle muhtarları, esnaflar, meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,..

Tarih : Okunma : 51 Defa Okundu... Yorum Yap

‘Sıfır Atık Rize Senin’ Projesi Ödül Töreni

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sn. Emine Erdoğan hanımefendi tarafından himaye edilen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık’ Kampanyası şehrimizde!

Öğrenci, öğretmen, veli, okul aile birliği, mahalle muhtarları, esnaflar, meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Rize Valiliği ve Belediyemizin koordinesinde kampanyamız devam etmektedir. Sıfır Atık Sistemi ve Yönetmelikler çerçevesinde ilimizdeki tüm mahallelerdeki konutlara etap etap yayılması hedeflenmekte olup, ilimiz dâhilinde market, okullar, siteler, kamu kurum kuruluşları ve sağlık merkezlerinden ambalaj atıkları diğer atıklardan ayrı olarak toplanmaktadır.

Bu çalışmalar kapsamında 51 okul 25 bin öğrenciye Atık yağ ve atık giysi bisiklet kampanyasında toplamda 102 bisiklet; elektronik atık ve ambalaj atığı ile okullarımıza laptop, hoparlör, yazıcı, satranç takımı ve masa tenisi takımı; atık pil kampanyası ile top seti hediyesi verilecektir.

Rizemizin geleceği için önemine yürekten inandığımız ‘Sıfır Atık Rize Senin Projesi’ne destek vereceğinize gönülden inanıyoruz. 

Bu vesile ile ürün teslim törenimize teşriflerinizi arz ve rica ederiz.

                                                                                                                                Rahmi METİN

                                                                                                             Rize Belediye Başkanı

Program Bilgileri

Yer     : Kurtuluş İlkokulu

Tarih  : 6 Ekim 2020

Saat    :10.30

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş