Sıfır atık projesine bir destekte İkizdere’den

(3) WhatsAppSıfır atık projesine bir destekte İkizdere’den İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz;” Bu ilçe hepimizin, Aslan yattığı yerden belli olur” HABER:DİLEK ONAY CAN   2017 yılında Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan “sıfır atık”projesine bir destekte Rize’nin Şirin ilçesi İkizdere’den geldi. İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

(3) WhatsAppSıfır atık projesine bir destekte İkizdere’den

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz;” Bu ilçe hepimizin, Aslan yattığı yerden belli olur”

HABER:DİLEK ONAY CAN

 

2017 yılında Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan “sıfır atık”projesine bir destekte Rize’nin Şirin ilçesi İkizdere’den geldi.

İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak için başlatılan sıfır atık projesine bir destekte  “İKİZDERE EL ELE TEMİZ GELECEĞE” sloganıyla  Belediye Başkanı Hakan Karagöz’den geldi.

Geçtiğimiz günlerde dünya’ ya örnek olan “SIFIR ATIK” projesini anlatmak için Birleşmiş Milletler Genel kuruluna  davet edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a bir destekte  İkizdere’den  verdiklerini söyleyen Başkan Karagöz,” Emine Erdoğan hanımefendinin BM’deki Konuşmasını  Dünya milletleri gibi ben de ilgi ve taktirle dinledim. Emr olunduğu üzere; Temizlik imandan gelir şiârı ile yaşam alanlarımızı ve çevremizi temiz tutmak adına başlattığımız kampanyaya Tüm halkımızın destek vermesini istirham ediyorum “dedi

İkizdere Belediye başkanı Hakan Karagöz ilçe halkına verdiği mesajda;” Bu ilçe hepimizin, Aslan yattığı yerden belli olur” Çevremize ,eşimize dostumuza, çocuklarımıza örnek olalım Çevremizi temiz tutalım. En azından ilçemiz cumhuriyet caddemiz boyunca 50 metre aralıklarla konuşlandırdığımız sigaralık ve küçük çöp kovalarımızı daha aktif kullanalım, içtiğimiz sigara izmaritlerini sokağa değil de bu sigaralıklara atalım. Cadde üzerindeki ayrıştırma kutularını kullanalım karton kutuları, ambalajları karton konteynırlarına atalım”

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş