SEZONUN İLK PUANI

SEZONUN İLK PUANI Çaykur Rizespor sezonun ilk puanını kendi sahasında oynadığı Alanya spordan aldı . İlk iki maçtan puan alamayan Çaykur Rizespor Sezonun üçüncü haftasında kendi sahasında 1-0 yenik olmasıyla son 10 dakika içersinde attığı gol ile beraberliği alan taraf oldu . En azından puan alamamaktan öte alınan bir puanda olsa takıma bir moral motivasyon..

Tarih : Okunma : 50 Defa Okundu... Yorum Yap

SEZONUN İLK PUANI

Çaykur Rizespor sezonun ilk puanını kendi sahasında oynadığı Alanya spordan aldı . İlk iki maçtan puan alamayan Çaykur Rizespor Sezonun üçüncü haftasında kendi sahasında 1-0 yenik olmasıyla son 10 dakika içersinde attığı gol ile beraberliği alan taraf oldu . En azından puan alamamaktan öte alınan bir puanda olsa takıma bir moral motivasyon yüklenmiş oldu. Yeni transferler ve oynanan oyunda karşılıklı ataklarla geçerken karşılıklı gol pozisyonlarda oldu.

Netice itibari ile puan cetveline baktığımız zaman Çaykur Rizespor üç maçta bir beraberlikte olsa bana göre normal bir sonuç diyebilirim. alınan bu beraberlik itici güçte olabilir. Maç boyunca iyi bir mücadele izleme fırsatı da yakalamış olduk.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş