Şehit Ömer Halis ,Bir Milletin Kaderini Değiştirmiştir !

Şehit Ömer Halis ,Bir Milletin Kaderini Değiştirmiştir ! 40 yıldan beri PKK terör örgütü ile Türkiye’yi dize getiremeyen başta Emperyalist ABD ve yandaşları 15 Temmuz gecesi emrindeki fetö terör örgütünün hain darbe girişimi sırasında Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan darbeci generali alnından vurup darbenin seyrini değiştirip Türkiye’nin olası büyük bir iç savaşa sürüklemesinden..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

Şehit Ömer Halis ,Bir Milletin Kaderini Değiştirmiştir !

40 yıldan beri PKK terör örgütü ile Türkiye’yi dize getiremeyen başta Emperyalist ABD ve yandaşları 15 Temmuz gecesi emrindeki fetö terör örgütünün hain darbe girişimi sırasında Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan darbeci generali alnından vurup darbenin seyrini değiştirip Türkiye’nin olası büyük bir iç savaşa sürüklemesinden kurtaran ve darbecilere ilk darbeyi vuran Şehit Ömer Halisdemir’in 47. Doğum gününde kendisini bir kez daha rahmetle yad ediyorum.

11 Aralık 2018 günü makamında şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdiʹnin ölümünün 1. seneyi devriyesinde Mersinʹin Mezitli ilçesine yapılan anma törenleri sonrasında,15 Temmuz gecesi hainlere ilk darbeyi vuran ve olay anında şehit olan Ömer Halisdemirʹin kabrinin bulunduğu Niğdeʹnin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki şehitlikte Ömer halisdemirʹin kabrini ziyaret ederek başta Şehit Ömer halisdemir olmak üzere tüm şehitleri yad etmiştik.

15 Temmuz Darbecilere ilk darbeyi Ömer Halisdemir vurdu. Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı durumu öğrenir öğrenmez telefonuna sarıldı.

Konuştuğu asker 20 yıllık silah arkadaşı Başçavuş Ömer Halisdemirʹdi. Hayatının en zor cümleleri döküldü Aksakallının ağzından, ˮÖmer, Tuğgeneral Semih Terzi vatan hainidir onu, karargaha girmeden öldür!..

Hakkını da helal et.ˮ ˮBaş üstüne komutanım dedi Ömer Başçavuş, Helal etti hakkını ve helallik istedi komutanından… Bu onun son sözleri oldu. Ömer Halisdemir darbeci Vatan haini FETÖʹcü sözde generali gözünü kırpmadan alnının ortasından vurdu..

Kahraman Şehit Ömer Halisdemir,15 Temmuz gecesi Türk Milletinin kaderini değiştirerek, Türk askerinin şanına şan kattı..

Fetö Terör Örgünün karanlık iç yüzünü ortaya çıkarak araştırmacı yazar Nedim Şener, konferans için geldiği Rize’de Fetö örgütü mensuplarının hala aktif durumda olduklarını, darbe sonrası Askeriye’nin %35’i temizlenirken, başta Yargı,Emmiyet ve Kamu’da çok ciddî oranda kripto FETÖ Terör örgütü mensupları halen konumlarını muhafaza ediyorlar diyerek çok ciddi uyarılar yapmıştı.

Ama ne hazindir ki, 15 Temmuz gecesi sokaklarda meydanlarda olmayan binlerce Kripto,fetöcü daha sonra ellerinde Recep Tayyip Erdoğan Posterleri ve Türk bayraklarıyla başta Rize Cumhuriyet meydanı olmak üzere, Türkiye’deki meydanların en ön saflarına geçerek, statü ve konumlarını muhafaza ettiler ve halen ediyorlar maalesef…

Nedim Şener’in dediği gibi “15 Temmuz’u asla unutmayın, asıl unutursanız işte işte o zaman acınacak hale gelirsiniz”

15 Temmuz gecesi şehadet şerbetini içen başta Şehit Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha şükranʹla ve rahmetle anıyorum.

Osman Köseoğlu

NİĞDE/Çukurkuyu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş