SALVADER’DEN ÇAYKURA VEFA

ÇAY VE ÇAYKURUN TARİHÇESİNİ TABLOYA İŞLEDİLER İSMET KÖSOĞLU RİZE-SALVADER Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Toptan ‘’derneğimiz Çayın gelişimi ve bugüne gelmesi konusunda emeği geçenlerin isimlerinin yazıldığı bir tablo hazırladı. ÇAYKUR’a Vefa olarak hazırladığımız tablomuzu ÇAYKUR Genel Müdürü Sn. Yusuf Ziya Alim’e sunduk’’ dedi. Hazırlanan tablo hakkında açıklamada bulunan SALVADER Başkanı Dursun Ali Toptan’’ Altın yaprak..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAY VE ÇAYKURUN TARİHÇESİNİ TABLOYA İŞLEDİLER

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-SALVADER Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Toptan ‘’derneğimiz Çayın gelişimi ve bugüne gelmesi konusunda emeği geçenlerin isimlerinin yazıldığı bir tablo hazırladı. ÇAYKUR’a Vefa olarak hazırladığımız tablomuzu ÇAYKUR Genel Müdürü Sn. Yusuf Ziya Alim’e sunduk’’ dedi.

Hazırlanan tablo hakkında açıklamada bulunan SALVADER Başkanı Dursun Ali Toptan’’ Altın yaprak çayımızı ilimize, bölgemize ve ülkemize kazandıran, buna öncülük yapan Zihni Derin ve arkadaşlarına, dönemin devlet büyüklerine Salvader ailesi olarak minnet ve vefa duygularımızı sunuyor, rahmetle minnetle anıyoruz. Yaradan’a şükrümüze vesile olanlara vefa borcumuzu unutmayız ve unutturmayız. Bir vefa tezahürü olarak çayımızın, ÇAYKUR’umuzun tarihçesini, öncülük yapanların serüven ve öz geçmişlerini Salvader ailesi ile birlikte Çay Platformumuzun Başkanı Dilek Kansız’ın koordinasyonunda kaleme almayı önemli bir görev olarak gördük.

Derlenen bu bilgileri üretici ve tüketiciler bağlamında gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla ÇAYKUR Genel Müdürlüğü nezdinde ve Genel Müdürümüzün fikirleri doğrultusunda hazırladığımız yazılı belge ve panolarımızı, başta Genel Müdürümüze sunmak, devamında ise Cumhuriyet, Cami dağı, Salarha ve Ambarlık Çay Fabrikası Müdürlüklerine ve bağlı merkezi alım yerlerine, ÇAYKUR’un satış mağazalarına, üretici ve tüketicilerin görüp okuyabileceği yerlere asmayı hedefliyoruz.

Söz konusu tabloların diğer fabrikalara ve bağlı alım yeri ve satış mağazalarına da asılmasını Sayın Genel Müdürümüz ve yetkililerden talep ediyor ve desteklerini bekliyoruz’’ dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş