SALARHA SPOR BAL FİNALİNDE

Çamlıhemşin Belediye 1 Salarha Spor 2 Rize birinci amatörde Play Aut Final müsabakasında Salarha spor Çamlıhemşin sporu 2-1 mağlup ederek BAL. da mücadele eden Kendirli sporla baraj maçı oynamaya hak kazandı. Tek maç üzerinde oynanacak olan müsabakada yenen takım Bal da oynama hakkı kazanacak Derepazarı stadında oynanan müsabakada her iki takımın taraftarları kapalı tarafı tamamen..

Tarih : Okunma : 117 Defa Okundu... Yorum Yap

Çamlıhemşin Belediye 1 Salarha Spor 2

Rize birinci amatörde Play Aut Final müsabakasında Salarha spor Çamlıhemşin sporu 2-1 mağlup ederek BAL. da mücadele eden Kendirli sporla baraj maçı oynamaya hak kazandı. Tek maç üzerinde oynanacak olan müsabakada yenen takım Bal da oynama hakkı kazanacak

Derepazarı stadında oynanan müsabakada her iki takımın taraftarları kapalı tarafı tamamen doldurdular. Müsabakanın başından sonuna kadar centilmence takımlarını desteklediler.

Müsabakada Salarha spor golü erken buldu Önder Demir hocanın takımı henüz 2. dakikada Berat ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Müsabakanın 40. dakikasında Çamlıhemşin spor un gelişen bir atağında skorda dengeyi Aykut ile tamamladı. İlk yarı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıda Salarha spor beklediği golü 58. dakikada Ersinle yakaladı ve skor 2-1 oldu. Karşılaşmada gecen ataklar sonuç vermedi. Karşılaşma Salarha sporun 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı. Müsabakada her iki takımın güzel futbolu göze çarptı. Play Aut’ a yakışan bir futbol oynandı.

STAT: Derepazarı

HAKEMLER: Sinan Dereci *** Mehmet Kısal *** İsmail Ertunç ***

GÖZLEMCİ: Serdar serdar

ÇAMLIHEMŞİN BEL: Cumali *** Nurullah ***( 80 Aykut ** ) Abdullah *** Soner *** İlker *** Murat ***( 77 Caner ** ) Volkan *** Adem *** ( Şükrü *** Halit ***( 90 Muharrem )

TEKNİK SOR: Aydın Karaman ***

SALARHA SPOR: Erol *** Ahmet can *** Tarık *** Atay *** Berat ***Ersin *** Mesut *** ( 72 Ersin ** ) Hasret *** ( 90+ 2 Muzaffer ) Abdulkadir *** Soner *** Adem *** ( 85 Yahya )

TEKNİK SOR: Önder Demir ***

HABER / NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş