SAĞLIK KONUSUNDA RAHATSIZ OLAN ŞAİR-GAZETECİ VE YAZAR MUSTAFA HOLOĞLU’NU GAZETECİ ARKADAŞLARINDAN ZİYARET

– -RİZE GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI FAİK BAKOĞLU, B.ALİ KAVALCI VE İSMET KÖSOĞLU MUSTAFA HOLOĞLU’NU RİZE-KÜÇÜKÖY’DEKİ EVİNDE ZİYARET ETTİ. Mustafa Holoğlu’nu ziyaret resim- İSMET KÖSOĞLU-ZÜMRÜT RİZE Bir süredir sağlık sorunlarıyla İstanbul da mücadele eden hemşerimiz Şair, Gazeteci, Yazar Mustafa Holoğlu Rize’deki meslektaşları tarafından Küçükköydeki evinde ziyaret edildi. Zümrüt Gazetesinin de Köşe Yazarlarından olan Mustafa Holoğlu’nu Küçükköydeki..

Tarih : Okunma : 145 Defa Okundu... Yorum Yap

-RİZE GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI FAİK BAKOĞLU, B.ALİ KAVALCI VE İSMET KÖSOĞLU MUSTAFA HOLOĞLU’NU RİZE-KÜÇÜKÖY’DEKİ EVİNDE ZİYARET ETTİ.

Mustafa Holoğlu’nu ziyaret resim-

İSMET KÖSOĞLU-ZÜMRÜT RİZE

Bir süredir sağlık sorunlarıyla İstanbul da mücadele eden hemşerimiz Şair, Gazeteci, Yazar Mustafa Holoğlu Rize’deki meslektaşları tarafından Küçükköydeki evinde ziyaret edildi.

Zümrüt Gazetesinin de Köşe Yazarlarından olan Mustafa Holoğlu’nu Küçükköydeki baba ocağında ziyaret eden Rize Gazeteciler Derneği Başkanı ve TGF Rize Temsilcisi Faik Bakoğlu, Gazeteciler Bayram Ali Kavalcı ve Başyazarımız İsmet Kösoğlu ziyaretlerinde Holoğlu’na mola vererek sağlık şifa dualarında bulundu. 65 yaşında 2 çocuk babası olan Mustafa Holoğlu 1970 ‘li yıllardan beri başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Fatih, Bakırköy ve Bahçelievler Belediyelerinde Basın Danışmanı olarak görev yaptıktan sonra emekli oldu. Şair Mustafa Holoğlu başta Fatih Kısaparmak olmak üzere birçok sanatçıya şiir ve şarkı sözü yazmıştı. Ramazan Bayramını memleketi Rize’de geçiren hemşerimiz Mustafa Holoğlu sağlık durumu iyileştiğinde bu ay sonuna kadar Rize’de kalacağını belirtti.

Birçok şiir kitabı bulunan Şair-Yazar arkadaşımız Mustafa Holoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizle Allah’tan acil şifalar diliyoruz

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş