ROMED’den ÇAYKUR’a Teşekkür

ROMED’den ÇAYKUR’a Teşekkür Kısa adı ROMED olan Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği yönetim kurulu ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu ziyaret ederek yaptıkları katkı ve destekten dolayı teşekkür etti.   Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanı Resul Usta ziyaretten sonra yaptığı açıklamada kendilerine her zaman destek olan bölgenin hem ekonomik hem de sosyal alandaki..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

ROMED’den ÇAYKUR’a Teşekkür

Kısa adı ROMED olan Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği yönetim kurulu ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu ziyaret ederek yaptıkları katkı ve destekten dolayı teşekkür etti.

 

Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanı Resul Usta ziyaretten sonra yaptığı açıklamada kendilerine her zaman destek olan bölgenin hem ekonomik hem de sosyal alandaki lokomotifi olan ÇAYKUR’a teşekkür etmek istediklerini belirterek; “Bu ziyareti uzun süredir yapmak istiyorduk bu güne nasip oldu. Biz sivil toplum örgüt olarak engelli bireylerimizin ve onların ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.  Bu anlamda desteğe ihtiyacımız oluyor. Bize bu desteği sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. ÇAYKUR bizim göz bebeğimiz bölgemizin ekonomik alanda olduğu gibi sosyal alanda da lokomotifi. Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği olarak bizlere her zaman yardımcı ve destek oldular. Etkinliklerimize destek vermelerinin yanı sıra çocuklarımızın el becerilerini geliştirecekleri bir hobi atölyesine ihtiyacımız vardı, sağ olsun Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu sahil dolgusunda daha önce satış reyonu olarak kullanılan yapıyı bize tahsis ederek bu ihtiyacımızın karşılanmasını sağladı. Biz de Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği Yönetimi ve çocuklarımız adına kendilerine bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Çocuklarımızın hazırladığı hediyeyi kendilerine taktim ettik. Bir kez daha bize ve çocuklarımıza verdikleri destek için Sayın Genel Müdürümüz İmdat Sütlüoğlu’nun nezdinde tüm ÇAYKUR camiasına teşekkür ediyorum dedi.

IMG_3165

Ziyaret esnasında otizmli öğrenci Hümeyra Çolak hazırladığı ÇAYKUR temalı tabloyu Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’na hediye etti.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş