Rizespor’ da Kasa Dolacak

Rizespor’ da Kasa Dolacak Süper lige yükselen Çaykur Rizespor’ un yeni sezonda kasası dolacak İlyas GÜR Bir yıl aradan sonra süper lige yükselme başarısı gösteren Çaykur Rizespor’ un yeni sezon maç gelirleri bir haylı artacak. TFF’ nin talimatnamesinde yer alan bilgilere göre yeşil mavili ekip, süper ligde aldığı her galibiyetten dolayı kasasına 2 milyon 400..

Tarih : Okunma : 47 Defa Okundu... Yorum Yap

Rizespor’ da Kasa Dolacak
Süper lige yükselen Çaykur Rizespor’ un yeni sezonda kasası dolacak
İlyas GÜR

Bir yıl aradan sonra süper lige yükselme başarısı gösteren Çaykur Rizespor’ un yeni sezon maç gelirleri bir haylı artacak. TFF’ nin talimatnamesinde yer alan bilgilere göre yeşil mavili ekip, süper ligde aldığı her galibiyetten dolayı kasasına 2 milyon 400 bin lira koyacak. Karadeniz ekibi berabere kaldığı takdirde 1 milyon 200 bin lira alacak. Atmaca süper lige yükselmesinden dolayı 35milyon lira almaya hak kazanmıştı.

 

Süper lige yükselmesiyle birlikte gelirlerini artıran Çaykur Rizespor, üst düzey sponsor anlaşmaları için geri sayıma geçti. Önemli şirketlerle görüşme halinde olan yeşil-mavili kurmaylar, takıma iyi bir gelir eldeetmek için sıkı bir şekilde çalışıyor. Bunun yanında kombine ve forma satışları, iddiadan gelecek olan gelirler ve iç saha reklam panolarından alınacak olan ücret, yeşil-mavili takımın en büyük gelirlerinden olacak.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş