Rizeli’nin Kenan Bıyık Sevgisi

Rizeli’nin Kenan Bıyık Sevgisi Rizeli vatandaş: “Sen hep bizim yanımızda oldun, 7 Haziran’da da ben senin yanında olacağım.” CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, gittiği her yerde büyük bir ilgi ve yakınlık görüyor. Rize merkez, Çayeli ve Pazar ilçelerinde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Kenan Bıyık’a bir vatandaş, “Seni ne zaman arasam hemen ulaşabildim. Sıkıntılı..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

Rizeli’nin Kenan Bıyık Sevgisi

Rizeli vatandaş: “Sen hep bizim yanımızda oldun, 7 Haziran’da da ben senin yanında olacağım.”

CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, gittiği her yerde büyük bir ilgi ve yakınlık görüyor.

Rize merkez, Çayeli ve Pazar ilçelerinde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Kenan Bıyık’a bir vatandaş, “Seni ne zaman arasam hemen ulaşabildim. Sıkıntılı zamanlarımda bana destek oldun. Birçok siyasetçi vatandaşla arasına duvarlar örerken sen hep bizim yanımızdaydın, ben de 7 Haziran’da senin yanında olacağım.” diye konuştu.

Kendisine gösterilen sevgiye teşekkür eden CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, “Rize insanı bu samimiyeti ve vefa duygusuyla bütün hizmetlerin en güzelini hak ediyor. Eğer ben seçilirsem, tüm enerjimi Rize’nin ve bu güzel insanların hakkını savunmak hukukunu korumak, refahını artırmak için kullanacağım.” dedi. 56

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş