RİZELİ SERDAR ARTIK PROFOSYONEL LİGLERDE OYNAMAK İSTİYOR

RİZELİ SERDAR ARTIK PROFOSYONEL LİGLERDE OYNAMAK İSTİYOR İSMET KÖSOĞLU RİZE- Çayeli İlçesinden olan tecrübeli futbolcu Serdar Köse “profesyonel takımlarda en verimli çağımda futbol hayatımı devam ettirmek istiyorum’’ dedi. Futbola 2001 yılında ÇAYKUR Rizespor Altyapısında başlayan, Rize’nin Çayeli İlçesinden Serdar Köse amatör futboldan profesyonelliğe geçme istediğini söyleyerek’’ Güzide kulübümüz ÇAYKUR Rizespor alt yapısında şehrimizin yetiştirmiş olduğu..

Tarih : Okunma : 87 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZELİ SERDAR ARTIK PROFOSYONEL LİGLERDE OYNAMAK İSTİYOR

İSMET KÖSOĞLU

RİZE- Çayeli İlçesinden olan tecrübeli futbolcu Serdar Köse “profesyonel takımlarda en verimli çağımda futbol hayatımı devam ettirmek istiyorum’’ dedi.

Futbola 2001 yılında ÇAYKUR Rizespor Altyapısında başlayan, Rize’nin Çayeli İlçesinden Serdar Köse amatör futboldan profesyonelliğe geçme istediğini söyleyerek’’ Güzide kulübümüz ÇAYKUR Rizespor alt yapısında şehrimizin yetiştirmiş olduğu önemli spor hocalarımızın eğitiminde yetiştim. A Takıma çıkıp profesyonel sözleşme imzaladım. 1.85 boyum ve 79 kilomla, orta saha oyuncusu olarak, sırasıyla Akademi Lig U-15, Akademi Lig U-16, Elit PTT 1.Lig U-17, Elit Süper Lig U-19, Elit Süper Lig U-19, Elit Süper Lig U-21 Altyapı gruplarında futbol hayatımı devam ettirdim. Şimdi artık TFF 1’cı lig ve 2’cı lig takımlarında hayatımın en önemli kariyerim olan futbolumu ülkemizin her hangi bir takımında oynamayı hak ettiğime inanıyorum. Transfer olacağım takımı başarılı kılıp, önemli katkılar sağlayacağıma inancım ve güvenim tamdır. Futbol benim her şeyim’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş